• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 17 Iunie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 10 Decembrie , 2012

Colţu’ meu / Super Cătălin!

Unii vor spune că mă închin în faţa primarului de Baia Mare. Îmi asum acest fapt deoarece am văzut azi (miercuri, 5 decembrie) un lider politic aşa cum doream să văd demult, pe aici, pe Săsar.

Nu mă înghesui să laud lideri, am câţiva prieteni pe care îi preţuiesc, dar în cazul lui Cătălin Cherecheş este o situaţie diferită.

Are curaj şi este primul politician din zona puterii, adică a USL-ului, care spune adevăruri dureroase pentru noi, maramureşenii.

 

La prezentarea candidaţilor USL, la Bucureşti, acolo unde s-au spus lucruri frumoase, mobilizatoare pentru multe din judeţele ţării, iar pentru Maramureş, precum fondurile alocate în 22 de ani pentru infrastructură, zero barat. Şi numai pentru faptul că primarul băimărean îi critică pe liderii USL pentru această scăpare ce este o obişnuinţă, ar merita să fie salutat. Dar el a făcut mai mult, a vrut o echipă bună, iar dacă presa nu ştie despre ce vorbeşte Cătălin Cherecheş, nu ştie nimeni.

Are dreptate şi sunt alături de concluziile primarului.

Îmi place că îndrăzneşte, că nu se lasă păcălit de aparenţe, că trimite mesaje celor care ne bagă în bezna neputinţei.

După alegeri, cu sau fără unii dintre cei care candidează, Maramureşul şi Baia Mare vor avea de dat bătălii grele, complicate, pentru a rămâne în zona din care se mai poate ieşi la suprafaţă.

Probabil va urma o modificare a Constituţiei, probabil va urma regionalizarea de care noi am tot scris, probabil nu va avea nimeni timp de umorile maramureşenilor.

De asta este bine că un lider începe acest război cu puterea din interiorul puterii. Poate vor fi şi alţii care se vor alătura acestui demers al primarului de Baia Mare. Noi cu siguranţă vom fi pe baricade.

Ne ascuţim baionetele cuvintelor de mulţi ani şi credem în dreptate şi în Dumnezeu!

Cârcotaşilor le spun că pentru o astfel de miză merită să primeşti critici de orice fel.

Deocamdată, eu merg cu Cătălin!

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.