• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 12 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Miercuri , 8 Aprilie , 2015

Colţu’ meu / Simona Halep şi Steve Vai, noaptea!

Condiţia fizică pe care nu o mai am ar presupune că nu sunt fan al sportului în general. O părere greşită, deoarece am făcut mult sport, am fost chiar jucător adevărat, de la patinaj, la handbal, volei, baschet, tenis de masă, chiar atletism.

Îmi mai plac rugby-ul şi tenisul de câmp. De aceea urmăresc transmisiile sportive, campionate de tot felul, jocuri olimpice sau neolimpice. Ca tot românul! Ce poţi face într-o zi de vară, primăvară, toamnă sau iarnă…te uiţi la jocuri sportive, era să spun la jocurile foamei, dar astea se transmiteau înainte de 1989, fără a şti că există un roman ce va face furori în zilele de acum.

Anii au trecut şi am rămas cu plăcerea de a urmări sporturi şi sportivi. Jocurile au rămas aceleaşi în preferinţele mele, dar clasa de interes s-a schimbat. Fotbalul a căzut pe ultimul loc, iar rugby-ul a urcat mult. De anul trecut urmăresc tenis de câmp, mai ales atunci când joacă Simona Halep, noul fenomen românesc pe terenurile din lumea largă.

 

Aşa s-a întâmplat în urmă cu două seri, nopţi, când urma să joace Simona în sferturi la Miami. Dar uită-te dacă poţi! Nici-un canal românesc, doar Dolce transmite meciurile din turneele americane. O porcărie! Canalele mari se înghesuie să dea la fotbal de pe toate campionatele, dar noua senzaţie românească, nu. O politică greu de înţeles.

Era înainte de ora două noaptea. Am căutat să prind ceva pe net. Cu chiu, cu vai am ajuns undeva unde am prins un canal englezesc ce transmitea turneul american. Până să înceapă meciul, mi-am pus muzică în căştile mari, căştile copiilor, cele care stau lângă calc-ul nostru. După mai multe căutări prin muzica mea, mi-am pus un concert Steve Vai. Și aşa au trecut minutele până la începerea meciului. Din păcate şi pe net, se tot oprea, deşi am internet bun, aşa că am pus pe live score pentru a vedea evoluţia scorului într-un timp aproape real. Cu un ochi la meciul video, cu un ochi la live scor şi cu muzica lui Vai am urmărit meciul Simonei până la final. Un joc bun, consistent pe care, din păcate, nu l-am putut vedea bine că nu am Dolce şi nici nu mă voi abona acolo doar pentru sport. Am ascultat o muzică ce s-a armonizat nesperat de bine cu meciul de tenis. Virtuozitatea cântăreţului s-a dublat cu jocul lui Halep.

După meci, am mai ascultat cinci minute un solo de chitară incredibil, după care m-am dus la culcare.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.