• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 07 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 4 Noiembrie , 2013

Colţu’ meu / Propuneri indecente

Am fost la şedinţa Consiliului Judeţean pentru chestia cu Boitor. Am încercat să mă detaşez de poveste şi să privesc lucrurile de undeva de pe margine. Pentru o perioadă de timp, am reuşit.

Dar aleşii maramureşenilor m-au determinat să revin la sentimente mai bune. Adică, la încrâncenarea mea. Câţiva dintre consilieri mă priveau ca pe un individ ce vrea răul sărmanului Boitor, un tip okei, de treabă, muncitor, îmbrăcat corect, fără veleităţi de comunicator, dar un tip de treabă.

Cam acesta era mesajul ce venea din privirile acide.

I-am privit pe cei de la Direcţie, întinşi pe un rând, directori şi directoare şi am simţit deznădejde. Erau, parcă o echipă, deşi, nu este aşa, cel puţin aşa ştiu eu. Cu toate acestea, stăteau acolo înghesuiţi, unu-ntr-altul, cu feţe atente la ce se vorbeşte, fără grimase sau zâmbete.

Cine să ia măsuri?

Iar consilierii judeţeni, foarte mulţi dintre ei, nu au nicio problemă cu DGASPC. Pot muri copii, pot fi abuzaţi, furaţi, înşelaţi…Ei şi? Viaţa e dură!

Normal că m-am enervat, deşi am zâmbit la final de şedinţă. Pe hol am fost abordat de Boitor cu o solicitare. Să ne întâlnim la o cafea pentru a discuta! Nici nu am ştiut ce să spun. M-a luat prin surprindere. Evident că mai târziu mi-am dat răspunsul cuvenit.Nu doresc să ne întâlnim la o cafea! Eu scriu şi dumneavoastră puteţi răspunde. Aşa ar fi trebuit să răspund. Dar…

Chestia asta mi-a amintit de o altă fază, cum ar spune un prieten.În urmă cu două luni, după şedinţa de CJ, am fost abordat de Florin Gui, cel care are o problemă cu presa. Acesta mi-a făcut o propunere, de am rămas fără glas.

Mi-a spus că ar trebui să mergem amândoi în Italia, pe urmele copiilor ce au fost în tabără, să vedem la faţa locului ce şi cum.

Nici nu vreau să îmi închipui pe banii cui am fi mers, dacă am fi mers. Porcării!

Comentariile celorlalți

crisan pe 09.11.2013 la 18:16
Domnule Teremtussa fi vazut in data de 6 noiembrie 2013 pe aeroportul din Bologna ,trei gratii ale Directiei cum ....alene treceau,una din directoare (Toma) cu o mina preocupata si serioasa.Boitor mai negru ca de obicei......EIIIIIIIIIIIIIIIII !
A-ti pierdut ocazia , dar insuistati ,poate vom vedea un rezultat......pentru copii din pacate ai nimanui,nici cel putin a lui Boitor si Orzac!.
DGASPC pe 07.11.2013 la 13:51
mult curaj si succes in ceea ce faceti, va admir indarjirea.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.