• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 25 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 22 Aprilie , 2019

Colţu meu. Primăvara în care poate veni iarna!

A fost o săptămână în care am avut un eveniment deosebit. Din păcate, el a fost umbrit de tragedia din Paris. Incendiul de la Cate­drală este o nenorocire ce vine când nu te aştepţi şi din cauze neştiute. Deocamdată. Cu toate acestea, evenimentul deosebit a produs efectele aşteptate. Reţelele de socializare au explodat, casele de pariuri au început să ofere cote, iar noi, cei ce privim, am simţit că lunga aşteptare nu a fost în zadar.
Nu mă refer la un eveniment po­litic, deşi sunt mai multe evenimente politice importante. Şi încă din cele care s-ar putea să ne afecteze de rău sau de mai bine. Nu mă refer la alegeri, deşi vor urma alegerile europarlamentare şi partidele se înghesuie să transmită ce a fost bine sau ce a fost rău. Aceste momente ale alegerilor sunt cele în care mai aflăm şi noi ce s-a întâmplat în ultima perioa­dă. Dar nu despre asta e vorba. Cum nu e nici despre primăvara ce a dat buzna pe uşa din faţă a existenţei noastre. Ca atare, poate fi considerat un eveniment deo­sebit. Nici sărbătoarea de Paşti nu e cea la care mă refer. Vor fi trei zile în care, în general, lumea mănâncă până nu mai poate, iar apoi stă să se doftoricească. Evenimentul meu, mă rog, al nostru, face parte din acelea care se întâmplă o dată, nu e repetitiv, nu are loc anual, trimestrial, săptă­mâ­nal, are loc acum şi gata. De aceea este special şi urmărit de toţi.

Am vorbit cu unii şi cu alţii despre el. Părerile sunt împărţite. Unii apre­ciază, alţii nu vor să audă de aşa ceva. Desigur, cei care apre­ciază sunt mulţi, adică majoritatea. Şi cum cei mulţi au dreptate în­seamnă că evenimentul de care vorbesc e chiar un eveniment. La începutul acestei săptămâni a început ultimul sezon din super serialul „Urzeala tronurilor”. Vor fi şase episoade în care vom afla dacă vine iarna…
 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.