• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 21 Octombrie 2020

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 17 Ianuarie , 2020

Colţu meu. Plictiseala începutului de an

Începutul de an nu a adus, aşa cum ar fi fost cazul, schimbări importante în peisajul politic al Băii Mari. Ar fi trebuit să fie schimbări deoarece ne aflăm în an electoral, cu alegeri locale şi parlamentare, dar şi pentru faptul că am avut o schimbare de putere la sfârşitul
anului trecut. Să nu mai vorbim de astre şi constelaţii, cele care spun că anul 2020 va fi unul de foc, mai ales pe zona politică.
Credeam că în această perioadă de concedii, sărbători, vor fi anunţate candidaturile la principalele primă­rii din judeţ. Cea mai aşteptată este Baia Mare. Până acum se ştie că va candida actualul primar, Cătălin Cherecheş, şi liderul USR Mara­mu­reş, Dan Ivan. Cele mai aştep­tate candidaturi sunt cele venite de la liberali şi social-democraţi. La nivel de bârfă, sunt candidaţi, dar pe oameni îi interesează candidaturile reale, nu bârfele. Din păcate, partidele politice nu se grăbesc şi cetăţenii mai au de aşteptat până vor şti cu cine vor vota!

În acest context, ştirea politică a acestui început de an în Mara­mureş ar fi eliberarea din funcţia de subprefect a lui Alexandru Cosma. Fostul... tot felul de funcţii şi posturi. Desigur, primite pe linie de partid. Un politician pe care eu l-am considerat şters și cred că lumea îl va uita după câteva săptămâni de la intrarea în pensie, într-o „meserie” în care principalele calități trebuie să fie corectitudinea, fermitatea și cinstea.

Există şi posibilitatea de a continua, poate se reîntoarce la APM, nu ştiu cum a plecat de acolo. Dacă i s-a reţinut scaunul, posibil să ajungă din nou la Mediu! Ar fi comic şi trist, în acelaşi timp. Dacă nu, la ceva pescării, parcă avea, dacă nu mă înşel. Ar fi o afacere din care se poate trăi binişor, mai ales că românii au început să consume peşte mai mult. Iar peştii sunt muţi, nu vorbesc, doar înoată!

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.