• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 17 Iunie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 2 Septembrie , 2016

Colţu’ meu / O întâmplare cu Telecom

Zilele trecute am intrat în scara blocului în care locuiesc şi am rămas o secundă şi jumătate nemişcat. Mai mulţi oameni îmbrăcaţi în salopete mânuiau cu dexteritate tot felul de cabluri, chestii lungi ce se pun pentru a acoperi cabluri pozate pe pereţi, maşini de găurit, şi materiale de tencuit. O nebunie. Nu de mult cineva care se mutase ne-a torturat zile în şir cu zgomote de parcă era un circular ce tăia şi tot tăia. I-am întrebat pe oameni ce urmează să lucreze. Au spus că sunt de la Telecom şi că pun fibra optică pentru abonaţi.

Aşa mi-am dat seama că afişaseră cei de la Telecom, în urmă cu câteva zile, ceva legat de lucrările ce urmează a fi efectuate. Nu era un afiş întrebare, era un anunţ sec, pe care nu ştiu câţi l-au citit.

Am început să urc scările şi la fiecare etaj era câte un grup de oameni care găureau în frenezie peretele pentru a trece fibra optică. „Norocul” meu a fost că respectivele găuri au fost făcute chiar pe peretele coloanei unde stau. Adică sub ceasul de gaz au înghesuit cablul şi acoperitoarea lui albă. I-am întrebat de ce l-au pus acolo şi nu pe peretele din mijloc, cum ar fi fost logic, mai ales că acolo nu sunt contoare şi alte ţevi. Mi-au spus că aşa trebuie, că au abonaţi ce solicită fibră optică. M-am gândit cine ar fi solicitat fibră de pe partea unde stau. Nu a ieşit niciunul. În casă, căţelul meu viteaz scotea nişte mârâituri calme în mometul în care maşina de găurit se certa cu pereţii şi ce au mai găurit. După un timp s-a lăsat liniştea. Am ieşit pe scară şi am văzut lucrarea. Mai trebuie puţin şi nu mai vedem peretele de câte sunt pe el.

Până la urmă am făcut o sesizare la Telecom. O doamnă ne-a interogat de ce suntem nemulţumiţi, unde suntem abonaţi şi altele. Când a auzit că suntem la concurenţă i-a crescut tensiunea. Ne-a chestionat ce viteză avem la internet şi dacă suntem mulţumiţi. Mai că ar fi urmat să ne facă o ofertă la Telecom, deşi subiectul era altul şi nu avea nicio importanţă unde sunt eu abonat.

Până la urmă am fost trimis la tehnic, iar de acolo am fost informaţi că se va deplasa cineva la faţa locului. După o zi, au venit, au văzut şi au fost nemulţumiţi de lucrare, cel puţin declarativ. Ne-au informat că va veni o echipă şi va reface lucrarea pe peretele liber, aşa cum ar fi fost logic. Deh!

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.