• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 16 Iunie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 2 August , 2013

Colţu’ meu / Mail-ul meu

Într-una din zile m-am trezit cu adresa mea de mail blocată, inutilizabilă. Mii de mesaje m-au inundat şi au făcut imposibilă folosirea adresei mele. Este importantă, dar nu e singura pe care îmi vin comunicate şi invitaţii.

Neputincios, am renunţat să o mai folosesc până va fi rezolvată problema. Am stat şi m-am gândit ce s-ar fi putut întâmpla!

Având în vedere numărul mare de mesaje, generate de un roboţel hărnicuţ, pus la lucru de un cunoscător în de-ale IT-ului, mi-am zis că am deranjat pe cineva. Am făcut o listă care avea două nume. În traducere, nu am avut materiale din alea tari, ca pe vremuri. Drept urmare, şi lista a fost mică. Mai mult de chestie, i-am trecut pe cei doi. Şi m-am gândit ce ar fi putut să îi supere. Pe unele materiale, care nu pot genera astfel de umori, le-am scos de pe lista virtuală. Nu a rămas nimic, practic.

Singura explicaţie ar fi cineva care a avut ceva de spus faţă de materiale mai vechi. Aici ar fi o listă mai lungă. Dar nu cred că acum l-ar fi apucat pe vreunul din această categorie, chiar dacă afară este o căldură ce te face să îţi pierzi simţul măsurii.

Am aruncat lista şi am vrut să îmi verific mail-ul .

Uitasem că eram agresat în spaţiul virtual. Şi uite aşa, mai multe zile am stat fără să aflu tot felul de chestii, parcă eram în concediu.

Am fost tentat să îmi fac o altă adresă, cu tot felul de filtre şi altele asemenea, după cum mi-a indicat un priceput în IT. Am renunţat, deoarece mi s-a părut o chestie idioată. Aşa că, am făcut pasul logic. M-am adresat celor care rezolvă astfel de chestiuni, măcar să aflu cine este cel care mă agresează. Nu este o procedură simplă şi nu ştiu cât de eficientă, dar se poate întâmpla orice.

 

Între timp s-a rezolvat, şi acum deschid cu o oarecare strângere de inimă mail-ul. Parcă văd cum cohorte de mesaje îmi vor inunda calculatorul.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.