• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 29 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Miercuri , 2 Iulie , 2014

Colțu’ meu / La DGASPC Maramureş există un om norocos!

După amânări, au fost instalaţi noii directori ai DGASPC Maramureş. Nimic nou, totul este sub controlul politic. Ce performanţă? Un moft pe care noi, cei din presă, îl visăm zi şi noapte. La economic a ajuns cine trebuia, cine dorea, cine a făcut tot posibilul pentru a ajunge în celebrul fotoliu al Mariei Griguţă.

Lore, cum o alintă prietenii, ştie cam tot ce s-a furat, ce mizerii s-au făcut, nelegiuirile şi multe altele. Dacă aş fi fost în locul ei, a doua zi după numire aş fi convocat o conferinţă de presă şi aş fi pus dosarele afacerilor din DGASPC pe masa ziariştilor. Cândva, aşa se lăuda! Dar e bine cu ziariştii până ajungi la locul potrivit, apoi îi laşi cu ochii în soare, să creadă lumea că sunt nişte tâmpiţi ce inventează. În cazul Loredanei Beznă lucrurile sunt simple. Ea face parte din sistem, cunoaşte ce s-a întâmplat, de mai multe ori mi-a spus în întâlniri în care ne feream de parcă eram ilegalişti, unele chestiuni sensibile, dar fără elementele de confirmare. De acum încolo nu cred că o va mai face. Acum este pe fotoliul directorial şi trebuie să meargă mai departe.

La copii, Augusta Moş, un director politic şi doar atât. Nici măcar apartenenţa politică nu se cunoaşte sigur, cel puţin aşa bârfesc ziariştii Băii Mari. Nu voi înţelege niciodată de ce în cazul copiilor este mai presus partidul. Măcar aici…!

Revenind pe scurt la taberele din Italia, am aflat că italienii, asociaţiile în cauză, nu au trimis documentele necesare pentru a respecta protocoalele votate de aleşii maramureşenilor.

Se tot spune că acum se vor lua măsuri suplimentare, dar dacă nu se respectă legea ce măsuri mai iei?

Mai ştiu că sunt fetiţe care nu mai doresc să meargă în Italia. Una chiar a dat o declaraţie în scris. Oare de ce?

Pe de altă parte, cererea depusă la secretariatul DGASPC, prin care solicitam acordul pentru a discuta cu cele două fetiţe abuzate în Italia, s-a pierdut în birocraţia Direcţiei. Potrivit L544 vom putea să acţionăm în instanţă DGASPC!

Despre omul norocos, altădată!

Comentariile celorlalți

anitas pe 06.07.2014 la 14:28
Chiar imi spuneam pe cand o noutate......Felicitari a-ti reusit !Dar nu uitati ca componenti ca orzac sunt in sistem si...va puteti pregati pentru alte intalniri conspirative...deci episodul Incurcatura continua .Va doresc RABDARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.