• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 12 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 20 Ianuarie , 2015

Colțu’ meu / Iată cum se fură din hrana câinilor de la Adăpost!

Pentru cei din presă, de aici din provincie, începutul de an înseamnă o perioadă în care este o mare penurie de subiecte.

După Anul Nou, mai sunt vreo două sărbători, aşa că prima decadă a lunii este blocată între chefuri, petreceri şi odihnă după aceste chermeze. Oriunde mergi să afli una sau alta, fie nu găseşti pe nimeni, fie eşti trimis spre o dată de calendar mai omenoasă, în viziunea celor care sunt bugetari, funcţionari, birocraţii zilelor noastre. Sigur, nu trebuie generalizat, dar ziariştii ştiu că aceste zile sunt moarte.

Într-o astfel de zi, mă îndreptam spre casă, plictisit de plictiseala de afară. Pe jos, agale am ajuns lângă blocul meu. Aici sunt câteva magazine micuţe, printre care şi unul pentru animale de companie şi pentru pescari. De aici cumpăr hrană pentru Pufosul meu. Şi cum mergeam în plictiseală, brusc am avut o revelaţie. În faţa mea se afla o maşină cu număr de Primăria Baia Mare. Mirat, am devenit mai atent şi am sesizat că are specificaţia serviciului de care aparţine, pe laterale. Maşina aparţinea de Adăpostul de câini al municipiului. Doi inşi trebăluiau în spatele maşinii şi, când am ajuns în dreptul lor, au apărut cu câte doi saci în mâini, fiecare, saci în care se zăreau alţi saci. Rapid, cei doi s-au îndreptat spre magazinul de animale. După câteva zeci de secunde au apărut cu sacii mai mari făcuţi sul sub braţ. S-au suit în maşină şi au plecat liniştiţi.

M-am îndreptat spre magazin să văd dacă am dreptate. Într-un colţ am văzut o grămadă formată din câţiva saci cu hrană uscată pentru câini. Am fost martor la un exemplu de furt din mâncarea bieţilor câini ce îşi fac veacul în adăpostul pentru câini.

 

Sunt absolut sigur că şefii celor doi nu au habar de porcăriile pe care le fac, probabil ceva hingheri. Mi-am amintit de vizita la adăpost, de urletele câinilor, de… Am fost nervos pe mine că nu m-am grăbit să îi surprind în magazin, să îi văd cum lăsau marfa. Am ajuns cu 10 secunde după ce au plecat. Lucrurile merg ca unse… probabil! 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.