• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 28 Aprilie , 2017

Colțu’ meu / Drusal va trece la planul B

Povestea Drusal continuă în perioada care urmează deoarece, în Consiliul Local, baştanii gunoaielor băimărene nu au avut câştig de cauză. Consilierii nu au fost de acord cu plata taxei de me­diu de către cetăţeni. Un pas bun care sper să rămână aşa. Şefii Drusal au plecat fără să spună ceva, ceea ce înseamnă că au un plan B.
Dincolo de această situaţie este problema calităţii serviciilor pe care le oferă Drusal. Nişte servicii în ton cu obiectul serviciilor, gunoiul.
Am mai scris de acest aspect şi voi mai scrie până ce se vor lua nişte măsuri şi în favoarea oamenilor plătitori de tot felul de taxe.

Tot timpul containerele sunt răscolite de echipe de ţigani. Este clar că sunt organizaţi şi merg în tot oraşul. Vin cu căruţe în care încarcă ce consideră că le este necesar. Mult! Dacă ar lăsa containerele fără gunoaie pe jos, poate că nu ar fi o problemă atât de mare. Dar scot din containere sacii de gunoi, îi rup, scot de acolo totul, sortează, iar ce nu le este folositor rămâne pe jos, pe lângă containere şi ţarcul în care sunt acestea. Când vin cei de la Drusal să ridice gunoiul, curăţă în grabă, fără a face „lună”. Culmea este că şi unii dintre angajaţi caută prin containerele pe care apoi le golesc.
Zilele trecute a ars un astfel de container. Au venit pompierii şi focul a fost stins. Containerul ars a fost scos afară. De atunci au trecut trei zile şi nu a fost dus cel ars, dar nu a fost nici înlocuit.
De parcă nu ar fi fost de ajuns, nici oa­menii, unii, nu sunt mai breji. Dimi­neaţă am văzut o doamnă ce a adus un sac menajer cu gunoi pentru a fi aruncat în containere. Cum cel ars nu a fost înlocuit, în spaţiul respectiv nu este nimic. Femeia a venit şi a aruncat sacul prin orificiul împrejmuirii taman în spaţiul gol, nu în celelalte containere.
Nu am înţeles ce te poate determina să faci aşa! Prostie, nepăsare, indolenţă… poate din toate câte puţin!
Aşa că, cei de la Drusal să ne ofere servicii mai bune, curăţenie exemplară, după care să vină să ceară plata unor taxe şi să mărească tarifele. Întâi dai şi apoi ceri!

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.