• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 16 Iunie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 11 Aprilie , 2022

Colțu' meu. Dreptate și gunoi

Mă pregăteam să prezint o nouă pagină din povestea cu Drusalul nostru cel de toate zilele. Ar fi fost materialul pentru rubrica aceasta. Și am văzut la TV cu un ochi cum că,Elena Udrea ar trebui să facă pușcărie șase ani. O sentință definitivă a Înaltei Curți. Nu mă așteptam ca judecătorii de la cea mai înaltă instanță a țării să fie atât  de fermi și să trimită după gratii unul dintre cei mai importanți colaboratori ai lui Băsescu Traian, dovedit colaborator al Securității.
Nu am putut să nu îmi aduc aminte de vremea în care Udrea fiind ministru a venit în Baia Mare.  A fost primită cu brațele deschise de mulți dintre politicienii acelor vremuri. La PDL a fost mare sărbătoare, toți i-au pupat mâinile și pe unde au putut. Toți și-au făcut fotografii pe care le-au pus în albumele personale și de partid. Unii de atunci sunt și acum în zona politică, poate nu în linia întâi, dar sunt pe ici-colo. Aș fi curios ce vor face acum cu fotografiile, cu amintirile...Să mai spun că Elena Udrea a avut un comportament destul de interesant cu presa de aici. Un soi de aroganță venită din partea unui personaj obișnuit cu atenția televiziunilor și a presei în general. Noi, ăștia de aici, din capătul țării, un fel de ziariști de mâna a doua nu puteam cuprinde măreția personalității sale. Ei, roata se învârte, iar mizeriile din perioada epocii Băsescu încep să se vadă tot mai puternic. Mai sunt și alți profitori ce ar trebui să răspundă. Avem și pe aici, lideri ai PDL ce au beneficiat de multe și mărunte.  Din păcate nu vor răspunde pentru porcăriile făcute. Nu are cine să îi tragă la răspundere. Dincolo de acest aspect, e bine  că se mai face și dreptate.
Revenind la intenția  de a scrie despre Drusal, am fost iar oripilat de modul în care fac curățenie ăștia de la Drusal, după ce ridică gunoiul din containere, dacă fac curățenie, că uneori nu fac. Adevărat ISO 9001, 14001, un mod european de a face curățenie. Cu măturoie șchioape din care juma de gunoi rămâne acolo. Nu mă pot minuna de ce calități are acest operator de curățenie. Un fel de-a spune.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.