• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 11 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 28 Martie , 2014

Colţu’ meu / DGASPC-ul cui?

Circulă un zvon prin târg, nu că ar fi ceva ieşit din comun, dar el se leagă de istoria neromanţată a DGASPC. Sunt convins că cititorii minunatului nostru săptămânal au aşteptat cu nerăbdare un nou episod din filmul „ce porcării a mai făcut Nicolae Boitor?”.

Păi, filmul merge în continuare.

Se spune că peste câteva zile se va întruni, din nou, Colegiul Director al DGASPC Maramureş pentru a se discuta, din nou, regulamentul de funcţionare al Direcţiei. Mai pe scurt, aceiaşi chestiune ca data trecută, şedinţă la care peste 70% din membrii Colegiului Director nu au fost de acord cu adoptarea acestui regulament. Ce se încearcă de fapt?

Boitor şi gaşca, sub înţeleapta îndrumare a lui Dumitru Dumuţa, vor să schimbe regulamentul pentru a scăpa de câteva persoane din funcţii de conducere, persoane care nu fac parte din grupul Boitor. Este o lucrătură ce nu a avut câştig de cauză deoarece la precedenta şedinţă au fost prezenţi ziariştii băimăreni, iar Dumuţa nu şi-a mai putut face numărul. Mai mult, a fost de faţă şi vicepreşedintele CJ, Gabriel Zetea, cel care a spus că trebuie aşteptat ca la nivel de CJ să se ia o măsură cu privire la conducerea DGASPC. Măgăria, dacă va avea loc, ar crea un precedent periculos în Maramureş, în România. Cum poate un director ce are „CV-ul” lui Boitor să mai decidă ce se face. El ar fi trebuit demis şi trimis la o competentă cercetare, penală, civilă, de orice natură.

Este inadmisibil ca acest individ să conducă un întreg CJ. Păi ce face? Aşteptăm ca cel ce nu ia nicio decizie în cazul fetiţelor abuzate, cel vinovat de moartea unui băiat, cel care conduce o Direcţie în care mor copii, tineri, pe capete, să decidă ce se face în continuare.

 

Treziţi-vă, fraţilor! Presa din Baia Mare nu va accepta un asemenea afront. Dacă ar fi fost fabrică de chibrituri nu am fi spus nimic, dar aici vorbim de copii şi bătrâni. Câţi mai trebuie să moară? Câte fetiţe mai trebuie abuzate pentru ca cineva să ia o hotărâre fermă şi corectă?

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.