• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 20 Noiembrie , 2015

Colţu’ meu / De ziua GAZETEI să visăm un pic!

Zilele acestea sărbătorim o sărbătoare dragă nouă, celor care lucrează la GAZETA de Maramureş. Au trecut 13 ani de când apare minunatul nostru săptămânal, poate fi mult, poate fi puţin, dar este sigur că suntem aici pentru a aduce fărâme de  realitate din această mare nereală, care este lumea de azi.

 

Îmi aduc aminte de primele zile, săptămâni, luni şi chiar primii ani. Mergeam pe teren şi, inevitabil, dădeam ochii cu ziariştii de la alte publicaţii. Priveam cu nesaţ la mai vechii jurnalişti, cum se comportă, ce fac, ce spun. Am învăţat meserie pe teren, acolo unde, de fapt, se face presă adevărată. E drept că cei vechi, cu mulţi ani de presă în spate, ne priveau cu o oarecare îngăduinţă, chiar cu o uşoară aroganţă din categoria cele pozitive, dacă există aşa ceva!

Ei credeau că lucrurile vor rămâne la fel, în vecii vecilor.

Nu a fost şi nu poate fi! Ne-am dezvoltat frumos, am devenit puternici tocmai pentru faptul că ne-am dorit să fim un ziar în care apare mai ales binele, sub toate formele sale.Nu toţi au înţeles, uneori nici noi, dar e sigur că am depăşit multe şi pe mulţi.Au fost şi momente grele, am avut şi luni de iarnă geroase, dar cu înţelepciune am trecut peste toate. Din cei mulţi au rămas un pumn de oameni, oamenii GAZETEI. Pe unii dintre îi ştiţi, fiind mai vizibili, pe alţii, nu. Cei care trudesc între pereţii redacţiei, sau pe drumurile administrative.

 

Fiecare are un rol, dar toţi, laolaltă, fac GAZETA de Maramureş să fie, probabil, cel mai bun produs media din această parte de ţară. Sigur, nu este bine să te lauzi singur, dar în fiecare an am spus că în zilele în care ne aniversăm, ni se permite să fim şi lăudăroşi, un pic aroganţi. Este minutul nostru de glorie, prin care nu facem rău nimănui. Sărbătoarea trece, iar noi, redacţia, ne întoarcem la realitatea politico-economică prin care înotăm spre un iluzoriu ţărm. Aşa că, mai lăsaţi-ne să visăm un pic. Este visul nostru!

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.