• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 27 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 17 Februarie , 2017

Coltu meu’ / Cum poţi ajunge telekom-ist

Îmi vine foarte greu să mai scriu ceva după ședința de CL Baia Mare în care mi-am dat seama că suntem un oraș pierdut, din toate punctele de vedere. Încă trei ani cu acești consilieri și nu vom mai fi un oraș, orice altceva dar nu un oraș așa cum eram nu cu mult timp în urmă. Am putea spune că icsulescu este de vină, dar vina este a mai multora și, pe cale de consecință, cum ar fi spus un cunoscut politician, a tuturora.
Noi toți am stabilit componența CL prin votul de anul trecut.
Din toate promisiunile de atunci s-a ales praful, iar Rob(ul) a spus că ne așteaptă un an greu, complicat, pentru că nu sunt bani nici pentru chestiunile curente.
Parcă nu îmi vine să cred, dar o fi știind omu’ ce spune.
Așa că am stat și m-am gândit ce aș putea scrie, altceva... Și a venit și altceva! Evident, tot din registrul lucrurilor de neînțeles.
O firmă importantă, Telekom, s-a apucat să fraierească oamenii prin angajații de aici, din Baia Mare. Sunt sigur că nu este un caz izolat.
O familie de pensionari a avut probleme cu telefonul fix, un abonament la Telekom, fost Romtelecom.
Bătrânii au făcut o sesizare dar lucrurile au trenat, au revenit cu sesizarea și au mers până la oficiul central. Cu chiu, cu vai, a fost trimis un angajat să vadă pro­blema.
Într-o după masă a venit unu’ și a văzut despre ce este vorba, iar după cons­tatarea că se fac lucrări în zonă, a scos din tașcă un contract de furnizare de telefonie mobilă, internet și televiziune. Bătrânii erau abo­nați la RDS. Cu vorbe meșteșugite, și un pic de vorbărie, i-a lămurit pe cei doi pensionari să se abo­neze conform ofertei. Au semnat actele și, ca din întâmplare, omul de la Tele­kom avea la el și decodor și ce mai trebuie pentru a trece la noul canal.
După ce a plecat, bătrânii s-au trezit că nu le mai merge televizorul, adică nu aveau niciun canal. Au cerut ajutor în vecini și au aflat din nou cum trebuie să umble cu telecomanda. Nu știau cât vor plăti abonamentul, dar pe contract scria că va fi 23 de euro cu TVA.
În fine, bătrânul și-a spus că pasul următor va fi un telefon cu internet, dacă tot are acum internetul pe abonament și un calculator. Deh!

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.