• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 25 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 23 Martie , 2018

Coltu’ meu / Conferinţă de presă filmată cu telefonul! Trăiască reţelele de socializare!

A avut loc o nouă conferinţă de presă a liberalilor maramureşeni. Interes mare, ca de obicei, mulţi ziarişti veniţi să audă ce mai spune opoziţia! Asta dacă sunt lăsaţi de către consilierele filialei.
Un obicei idiot! Cele două consiliere sau ce or fi, s-au pus la mesele ziariştilor, de-o parte şi de alta, pentru a înregistra con­fe­rinţa. În faţă, de parcă ele trebuiau să asculte, să înregistreze, să îşi noteze memorabilele discursuri liberale. Una avea un telefon pus pe un mic suport şi un laptop, probabil dorea să transmită în timp real, sau… Cealaltă avea un telefon pus pe un mic suport şchiop ce se fixa greu. De aceea a fost nevoie de câteva dosare cu acte de-ale filialei să fie pus pe masă, iar deasupra, într-un echilibru precar, telefonul.
Conferinţa a fost susţinută de Marinel Kovacs, doamna Ivaşcu din Sighet şi celebrul consilier judeţean Felician Cerneştean.
Cei trei s-au aşezat la masă, iar doamna din Sighet era interesată dacă consilierile erau pregătite să filmeze întâlnirea. Practic, am sesizat o situaţie tâmpită. Liberalii păreau a fi interesaţi doar de cei care filmau. Respectiv, consilierele şi televiziunile. Cei din presa scrisă…
La capitolul subiecte, cea mai mare parte din conferinţă a fost ocupată cu întâmplarea din Sighet de acu câteva zile. La semnarea unor contracte pentru municipiu au venit mai mulţi elevi şi profesori şi au mulţumit liderilor pesedişti prezenţi la manifestare. Ceea ce am prezentat eu în câteva cuvinte a fost prezentat în câteva zeci de minute de către doamna Ivaşcu. Avocat de meseria, aceasta a confundat conferinţa cu pledoaria din sala de jude­cată. A tot repetat şi a repetat cam aceleaşi lucruri de parcă eram o sală de proşti ce nu înţeleg. Desigur, totul era filmat şi urma să fie postat pe reţelele de socializare.

Mai mult, unul din telefoane - cel cu suport şchiop -, a sunat. Consiliera s-a chinuit să îl oprească, fără a strica echilibrul fragil. După ceva vreme a sunat din nou, semn că nu a fost pus de mute, silent sau în aşa fel încât să nu deranjeze asistenţa ce asculta minunate discursuri demne de Oscar.

Nu înţeleg de ce nu îşi organizează con­ferinţe, între ei, să le filmeze şi apoi să le urce pe reţelele de socializare. O activitate de maxim interes, se pare pentru unii lib­e­rali maramureşeni. Desigur, se puteau îm­prumuta filmările făcute de profesio­nişti, cu scule profesioniste. Da…!        

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.