• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 05 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 11 Mai , 2015

Colţu’ meu / Celebrul individ Alin Istvan

Nu pot să nu mai spun câteva lucruri despre cazul Alin Istvan, un individ ce a făcut carieră în DGASPC, fiind informatorul de serviciu. Îmi transmite individul că m-am supărat că nu mi-a mai dat informaţii.

Vai de capul tău! Ce informaţii ai dat tu, bă Alin Istvan?

 

Mi-a trimis mai multe mailuri cu mai multe concursuri pentru funcţiile de conducere. Liste cu cei care au participat şi notele obţinute. Ca să vezi ce preocupări are!

Iar mai demult a trimis o fotografie făcută cu telefonul într-un caz în care o îngrijitoare a legat un copil de pat, dacă îmi amintesc bine.

Adică, el este un informator şi în comentariul recent vorbeşte rău de informatori. Hotărăşte-te, băi Alin!

Se mai compară cu Becali, ceva de genul că are o condamnare cu suspendare. Bravo, mă! Diferenţa e că Becali nu a tras copilaşi de ghiozdănel, cum a făcut-o Alin Istvan.

Nu trebuie să fie mai multe cazuri, unul singur este suficient. Ce poate fi mai mizerabil?! Ăştia sunt cei mai detestaţi oameni, iar la beciul domnesc au zile grele. Într-o ierarhizare a celor care ajung la penitenciar, făcută chiar de beneficiari, pedofilii şi violatorii sunt pe ultimul loc, aşa că…!

 

Cât despre complotul cu fosta conducere… numai de bine! Câte alte chestii s-ar fi putut înscena pentru un rezultat mult mai dur. Pe de altă parte, există sentinţă, acolo scrie clar, nu putem face abstracţie de acest lucru. Nu am nicio treabă cu acest individ, nu sunt nervos pe el că nu îmi mai dă informaţii (hi, hi, hi). Sunt mirat că un director ţine cont de bârfele şi prostiile pe care ăsta le toarnă fără nicio remuşcare. Eu nu l-am făcut troacă de porci, s-a făcut singur prin faptele sale.

 

În acest context, nu pot să nu cer autorităţilor să pună capăt lucrurilor nefireşti de la DGASPC Maramureş. Fac această cerere în calitate de ziarist şi de contribuabil. Dacă Alina Coste-Mădăras nu poate fără Alin, să îl angajeze pe moşia personală, ori acasă, oriunde este aceasta!     

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.