• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 22 Martie , 2019

Colţu meu. Cadouri misterioase, cadouri scumpe şi inutile. O nouă afacere promovată pe net. Din Baia Mare!

Surprize, idei de cadouri, cadouri personalizate, mister, bani mulţi… acestea sunt ingredientele unui pachet cadou prin care vei reuşi să îţi surprinzi iubitul, iubita, prietenii, colegii sau partenerii de afaceri. Un nou trend în materie de cadouri. Un nou concept prin care faci cadouri „de neuitat” persoanelor dragi, mai ales.
Bănuiesc că nu este o idee original românească, probabil a fost impor­tată, dar ea a prins rădăcini taman în Baia Mare, frumosul municipiu reşedinţă de judeţ aflat pe malul Săsarului, râul Doamnelor, din oraşul aurului nesfârşit.
Un loc potrivit să faci o afacere prin care poţi câştiga bani frumoşi… cât despre mulţumirea clienţilor voi face o scriere acum!

Doi tineri care se iubesc s-au gândit să îşi facă cadou unul altuia, cu ocazia ani­versării de… ani de dragoste şi au pus bănuţ peste bănuţ pentru a strânge o sumă suficientă cadourilor pe care le-au dorit. Băiatul este în alt oraş, dar fata se află în capitala Maramureşului. Şi cum tinerii sunt foarte receptivi la nou, la trenduri, nu numai în modă, au desco­perit povestea Mystery Box. De fapt, fata.
„Mystery Box lansează un nou trend: cadourile cu efect «wooow»!”, unul din sloganurile care te fac să visezi frumos în materie de cadouri pentru cei dragi. Şi fata a comandat un astfel de cadou de trei sute de lei. O sumă frumuşică, pentru românii obişnuiţi ce muncesc din greu pentru bani.
A avut surpriza să afle că firma e din „oraşul Domniţelor” şi nu a mai avut probleme cu transportul. La ora şi ziua fixată a luat cadoul de la furnizor. Mare bucurie!
O cutie frumos legată, aspectuoasă, plină de mister!
Fata s-a întâlnit cu băiatul venit de peste munţi şi ape la aniversarea lor. Fata, nerăbdătoare să vadă ce cadou primeşte băiatul. La locul întâlnirii, cei doi şi-au spus cele obişnuite în astfel de situaţii şi şi-au dat cadourile. Fata aveau o ditamai cutia. Greu cu desfăcutul. Sub ambalaj, o cutie solidă, frumoasă. În cutie, primul lucru văzut, un trandafir din ciocolată într-o cutiuţă transparentă. Apoi un fel de ulei pe care a văzut scris Fain. O altă cutiuţă în care a descoperit un mesaj scris caligrafic, aproape şi cam atât. Un junghi la inimă a făcut-o pe fată să uite de ziua fericită aflată în faţă. În cutie se mai afla o coală de hârtie mototolită pe care se aflau cele de mai sus. Ba mai era ceva, parcă o cutiuţă cu ceva bombo­nele. Disperată a smuls hârtia moto­tolită. Ufff… mai era ceva, o cutie la fel de mare ca pachetul misterios. Aici o fi cadoul principal, şi-a spus fata. Şi aşa a fost!
Nerăbdătoare, a desfăcut cutia şi… nu a fost o haină, ceva de purtat, un cadou pentru iubit, cum probabil ar fi procedat în stil clasic. Era o chestie pe care nu a înţeles-o de la început. O sticlă sub forma unei spirale care se punea pe un fel de suport şi care avea o căniţă, bol… După îndelungi cercetări, scria pe cutie, de altfel au aflat că e vorba de un aerator pentru vin. O chestie de care nu aveau habar ce e şi pentru ce se foloseşte. De pe net, aeratorul e o sculă din sticlă prin care aerezi vinul ce devine mai parfumat. Aşa ceva! Deh! Oameni obiş­nuiţi! Iar băiatul şi fata nici nu beau vin! Da, cam astea au fost cadourile pe care fata a dat 300 de lei.
Wooow cadou! Wooow surpriză! Dare to impress!

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.