• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 07 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 18 Noiembrie , 2013

Colţu’ meu / Boitor, jos mâna de pe DGASPC!

Acest director general crede că este cel mai tare din parcare. Are o rezistenţă incredibilă la situaţii din zona penalului, a cazurilor cu probleme. Are dosare la DNA, sunt rapoarte care îl scot vinovat în cazuri foarte grave. Are multe case, proprietăţi, ceea ce nu se justifică cu un salariu de director la stat.

Boitor a aplicat cu succes schema după care s-au îmbogăţit o mulţime de români. Iei dintr-un loc şi pui în altul. Dacă acel „altul” se nimereşte a fi puşculiţa ta, e cu atât mai bine. Problema este că el a alimentat şi alte puşculiţe, probabil, altfel nu se explică de ce este ţinut în braţe de atât de mulţi. Eu cred că Boitor îi are la mână pe unii din cei care au sau au avut putere de decizie. Indivizii care fac astfel de afaceri au şi talentul de a se asocia cu fel şi fel de şefi.

Nu ştii niciodată când ai nevoie de respectivul. Aşa că e mai bine să dai şi la alţii!Noi aşteptăm!Pe de altă parte, am atât de multe informaţii, că m-am şi speriat, la un moment dat. Îmi spuneam în gând: „Nu vă mai săturaţi!”.Se pare că nu. Mai nou, Boitor încearcă să anihileze pe cei care nu răspund la comanda lui, pe cei care ies în peisaj. Are cereri absurde. După ce aprobă ceva, cere explicaţii de ce ai făcut ceva. Nu se poate!

Domnule Boitor, DGASPC nu este moşia dumneavoastră, deşi se pare că aveţi „uzu’ fructul” de pe ea. Dar nu vă mai legaţi de oamenii din Direcţie.

Este târziu, tăvălugul a pornit şi, dacă faceţi pipi contra vântului, vă veţi uda pe pantaloni, pe pantofi, peste tot! Domnule Boitor, fiţi bărbat şi faceţi ce este de făcut, dar nu vă războiţi cu femeile care vor să muncească, cinstit, corect, care nu pleacă capul la o ameninţare, care au în vedere situaţia copiilor, nu cea personală!

În timp ce eu gândeam aceste lucruri, nervos fiind, unde credeţi că a fost domnul Boitor? În Italia, evident. Lucrează la un proiect ce se numeşte „Azurro!”, nu ştiu dacă e scris corect. A fost cu o parte a oamenilor lui şi vrea să facă ceva pentru bătrânii din sistem.

A venit şi rândul lor! 

Comentariile celorlalți

ardelean pe 19.11.2013 la 17:45
Va admir insistenta jurnalistica ,dar se pare ca fara eco in Maramures,la Ciceu si Zetea!
Aceasta Directie e ograda celor 2-care s-au mobilizat si au publicat acele Declaratii de avere,dupa cati ani de guvernare....
Aroganta lui Orzac,atinge si aici cote discutabile"conform fisei fiscale".Adica eu CETATEANUL nu am dreptul sa stiu ce retributie are (din BANII)nostri ai maramuresenilor si al statului ! Dar sotul nu este conform fisei fiscale!Nu ne intereseaza cat produce sotul,(in cadrul privat)ci cat duce ea de la noi Toti,si ce face ptr.acesti bani!!!!!!!!!!!!!!Aroganta o caracterizeaza...din toti functionarii numai ea este conform fisei fiscale ! Palariile acestea sunt prea mari pentru cei doi ,care din ONOARE ar trebui sa PLECE! Scandalul din aceasta Directie de cand sunt acestia doi se tine lant........Oare in tot judetul nu se poate gasi un meneger(la spital sunt economisti) pentru a pune capat acestui balamuc cu ......birjari
Alin Copilas pe 19.11.2013 la 17:33
Asa cum spuneti, grupul celor care il sustin pe Boitor este destul de mare si ii uneste un singur lucru: banii, multi bani care sunt luati de la gura copiilor institutionalizati. Toti cei care la ora actuala profita de Boitor, il vor lasa balta cand va fi saltat, dar oare ei nu se tem de bratul lung al legii? nu se tem ca firul va duce mai devreme sau mai tarziu la ei?. La cate a facut Boitor se pune o singura intrebare: cati ani de puscarie va face si cand? Boitor nu va demisiona niciodata, un om care fura inclusiv donatiile primite de copii merita, in opinia mea, sa faca puscarie.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.