• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 17 Iunie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Duminică , 15 Iunie , 2014

Colţu’ meu / Bătălia pe birourile DGASPC

Pe la DGASPC este mare deranj. Nicolae Boitor şi Maria Griguţă şi Dorina Toma îşi caută birou. Adică, un loc în care să stea atunci când sunt la serviciu. Deşi pare o chestiune neînsemnată, cei trei s-au trezit, după atâţia ani de şefie, undeva pe margine. Şi nu le-a plăcut! Aşa că, ce s-a hotărât de conducerea judeţului a început să fie un fel de „treacă-meargă, dar totuşi noi unde avem birou?”.

Boitor a încercat o negociere cu cea care se spune că va fi director interimar, o duduie care nu cu mult timp în urmă umbla prin crâşma favorită a celor de la DGASPC şi împărţea funcţii celor care o ascultau. În general un şofer şi un tip bun la toate.

Nic a încercat să rămână în biroul directorial, adică, el pe partea stângă, duduia pe partea dreaptă.

 

O altă doamnă augustă se pregăteşte să preia conducerea şi să facă tandem cu bezna din DGASPC. Nu cred că se va putea, având în vedere istoricul relaţiilor interumane din DGASPC. Oricum, o astfel de conducere interimară nu va rezolva problema de la DGASPC. Aceste doamne ştiau de porcăriile făcute de Boitor şi gaşca. Niciodată nu au spus ceva, niciodată nu s-au revoltat, decât acolo unde nu se vede, nu se aude. Probabil vor şterge cu mătura peste tot ce s-a jefuit, iar lucrurile vor intra în ritmul normal. Adică aşa cum s-a desfăşurat şi până acum.

Am cerut conducătorilor să facă dreptate unor fetiţe abuzate, am cerut ca vinovaţii să plătească, am cerut ca jaful să fie scos la lumină, din păcate lucrurile merg pe o cale greşită.

 

Faptul că cei trei foşti directori caută birouri, au pretenţii la locuri în care să nu aibă niciun şef, decât viitoarea directoare generală interimară, cea pe care o vor sorbi la micul dejun, demonstrează că s-a mers pe principiul pleacă ai noştri, vin ai noştri. În numărul viitor voi veni şi cu motivarea acestei concluzii. Voi arăta ce se întâmplă cu taberele din Italia, momentul 2014! 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.