• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 24 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 17 Iunie , 2016

Colţu’ meu / Atunci când se credea bărbat politic!

Rezultatele liberalilor băimăreni la actualele alegeri locale au fost slabe, ca şi ale social-democraţilor, ceea ce este destul de greu de explicat, la prima vedere. De aceea am aşteptat că analiştii politici de-ai locului să explice ce şi cum. Şi fiind în aşa aşteptare, într-o seară butonând telecomanda în căutare de ceva de văzut la televizor, am dat de un post teve la care invitat era unul din liderii locali liberali. Mă rog, e un fel de-a spune!

Un pretenaş care de-a lungul timpului mi-a dat multe palpitaţii printr-un comportament mizerabil, de individ de joasă speţă, vorbea de liberalismul lui puternic.

Am rămas ca la dentist. Taman el vorbea de liberalism şi de modul în care s-a desfăşurat campania electorală fără aportul lui important.

Adică, individul se lăuda cu faptul că ar fi înclinat balanţa rezultatului alegerilor dacă el ar fi fost cel care dirija, probabil.

 

Îmi aduc aminte de felul în care respectivul coordona campaniile trecute cu acele cadouri date celor mulţi pentru voturi.

E, aşa oricine poate câştiga! Sigur, în emisiunea respectivă tipul trăia din trecut, el fiind un om al trecutului, cu un trecut demn de roman, o carte ce va fi scrisă de cineva, cândva, undeva. Că tot vorbim de talente la scris.

Şi măi frate, spunea omu’ tot felul de tâmpenii, de genul că e bărbat politic adevărat şi făcea apologia liderilor liberali maramureşeni care au făcut mult bine judeţului.

Adică, Mircea Man şi Marinel Kovacs.

Atunci m-am enervat!

Taman pe cei doi i-a găsit ăsta să îi laude! După care mi-am spus că nişte limbi în părţile mai moi ale onoarei sunt bine venite în cv-ul de candidat la cine ştie ce funcţie acum sau altă dată.

Îmi amintesc doar de povestea Aeroportului, atât de discutată în ultima perioadă. Păi dacă ne aflăm în situaţia de acum, cu siguranţă din cauza priceperii celor doi avem ce avem!

Unul s-a temut să ia decizii de bărbat, dacă tot vorbim de bărbaţi, iar celălalt a tot întins praştia până s-a terminat mandatul.

Dar e o altă poveste!

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.