• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 11 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 18 Mai , 2018

Colțu’ meu / Aeroportul va fi gata, baza sportivă prinde contur, restul e vânare de vânt!

Cele mai bune știri ale săptămânii trecute au venit de la Aeroportul In­ter­național Baia Mare, botezat Mara­mureș și de la administrația locală.

Contrar pesimismului unora, a venit și tranșa de bani, vreo 15 milioane de lei, ce va asigura terminarea lucrărilor de la Aeroport.
E drept că au trecut doi ani de la începerea activității pe șantierul des­chis la Tăuții Măgherăuș, dar lucrurile au mers așa din motive ce nu țin de cei de aici. Îmi amintesc și de proiectul de pe vremea lui Man. Mult mai mic, mai înghesuit și neînceput din motive ce au ținut de cei de aici. Poate că a fost mai bine așa, acum s-au realizat mai multe și există perspective de mărire a aerogării, a Aeroportului, la modul general. Cei mai câștigați vor fi băimărenii, maramureșenii și mediul de afaceri. Vom avea o zonă cargo ce va permite aterizarea avioanelor de marfă, iar firmele cu un export mare vor beneficia din plin.
Celălalt eveniment benefic pentru nord a venit de la guvern, prin preluarea bazelor sportive ce vor face parte din Centrul Sportiv Național „Lascăr Pa­nă”. Primarul Cătălin Cherecheș este mulțumit pentru că baza sportivă va fi realizată, după cum afirmă cei din guvern, ceea ce va duce la fixarea Băii Mari pe o hartă selectă a orașelor în care sportul de performanță este la el acasă.
Și în acest caz, cei care l-au criticat pe primar pentru nehotărârea de care a dat dovadă în privința acestor baze sportive, nu au dreptate. Cătălin Che­recheș a dorit ca nordul țării să aibă o zonă cu terenuri și sală de sport la un nivel ridicat. Atunci când nu a dorit acordul cu guvernul României nu existau toate datele că lucrurile se vor desfășura în sensul dorit de adminis­trația locală. Acum toate datele problemei sunt bune, corecte și există reale șanse să avem o bază sportivă de un nivel ridicat, dedicată sportului și performanței.
Restul este vânare de vânt! 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.