• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 17 Iunie 2019

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 10 Decembrie , 2018

Colinde și donații la Spitalul Județean de Urgență

Îmbrăcați în straie populare, elevii Seminarului Teologic Ortodox din Baia Mare, îndrumați de profesor Adina Teglaș au creat, în 5 decembrie 2018, o atmosferă de sărbă­toare în unitatea medicală. „În fiecare an încercăm să ne organizăm pentru a ne bucura semenii. Anul acesta, îm­preună cu elevii din clasele IX-XII, am decis să revenim la spitalul județean”, a precizat Adina Teglaș - profesor de religie în cadrul Seminarului Teologic Ortodox din Baia Mare.
Elevii colindători au înţeles cât de important este să fii alături de cei aflați în suferință. „Ne imaginăm cât de greu trebuie să le fie copiilor să fie internați în spital în această perioadă”, spune Alexandra Rogojan, elevă în clasa a XII-a la Seminarului Teologic Ortodox. Astfel că, au decis să le aducă alinare, prin colinde și donații.

„Ideea de a veni la spital, dar și aceea de a cumpăra câteva dulciuri, fructe și scutece pentru copilașii de la Pediatrie a fost a tuturor. Am vrut să le facem o bucurie”, a povestit Alina Maria Roșca, elevă în clasa a XII-a la aceeași unitate de învățământ.
Personalul angajat și bolnavii au primit colinda cu emoție, iar cei mici au fost fericiți și cu brațele pline de daruri.

Mulțumim tuturor celor care ne-au co­lindat, ne-au transmis un gând bun și au adus emoția colindului în Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare.
 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.