• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 09 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 22 Ianuarie , 2024

Școala Populară de Artă Baia Mare a marcat Ziua Culturii Naționale

Școala Populară de Artă Baia Mare este o adevărată pepinieră pentru formarea, dezvoltarea și lansarea tinerelor talente. Aici studiază peste 400 de elevi, la diferite discipline, iar instituția este implicată în toate evenimentele artistice importante din Maramureș.

În 15 ianuarie, Școala Populară de Artă Baia Mare a marcat „Ziua Culturii Naționale” și, bineînțeles, ziua marelui poet Mihai Eminescu.

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale „Liviu Borlan” Maramureș și Școala Populară de Artă Baia Mare, în colaborare cu Consiliul Județean Maramureș, au organizat un spectacol online, difuzat pe pagina de facebook a instituției.

Totul a fost gândit ca o poveste eminesciană cultural-artistică, iar tabloul a fost completat cu momente artistice, poezie, povești cu și despre Eminescu, cu invitați de calitate, oameni de literatură și oameni de cultură. Evenimentul  i-a avut ca moderatori pe profesorul Lucian Iluț - manager CJCPCT „Liviu Borlan” Maramureș, Dana Gagniuc Buzura - manager Revista „Nord Literar” și poetul Nicolae Scheianu – consultant artistic CJCPT „Liviu Borlan” Maramureș.

În cadrul momentelor artistice, s-au implicat direct și profesorii Bolchiș Camelia și  Ionuț Vartolaș - profesori în cadrul Școlii Populare de Artă. De asemenea, elevii clasei Canto Muzică Ușoară, coordonați de prof. Codruța Lupșe, au susținut un minirecital extrem de emoționant.

Cei care nu au reușit să urmărească spectacolul în timp real pot să găsească înregistrarea spectacolului pe pagina de facebook a Școlii Populare de Artă Baia Mare.

 

    

 

   

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.