• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 14 Octombrie , 2016

CJ Maramureş este pregătit să intervină, în caz de ninsoare, pe drumurile judeţene

Potrivit informaţiilor oferite de directorul Societăţii de Drumuri şi Poduri Maramureş, Dorca Gheorghe Popan, societatea de întreţinere a drumurilor judeţene este pregătită să intervină în cazul în care se înregistrează zăpadă în trafic.

 

 

„La baza de la Cavnic avem o maşină echipată pentru deszăpezire, precum şi stoc de antiderapant. Deşi aprovizionarea stocului de iarnă începe din 15 octombrie, iar contractul de deszăpezire se derulează între 15 noiembrie – 15 martie,  avem suficient material pentru a interveni, acolo unde situaţia o impune. În ultimele două nopţi a nins la Cavnic, stratul de zăpadă înregistrat în dimineaţa zilei de vineri fiind de aproximativ 10 cm pe carosabil. S-a intervenit, însă, la primele ore ale dimineţii, iar până la amiază drumul era negru. Ni s-a mai reclamat o situaţie, între Cavnic şi Băiuţ, pe Rotunda, acolo unde crengile copacilor s-au îndoit sub greutatea zăpezii, formând un fel de tunel. Am intervenit cu două echipe, pentru a tăia ramurile, una dinspre Cavnic şi una dinspre Băiuţ”, a explicat directorul general al Societăţii de Drumuri şi Poduri Maramureş.

 

Gabriel Zetea, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, dă asigurări conducătorilor auto că Societatea de Drumuri şi Poduri, aflată în subordinea CJ, este pregătită să intervină pe drumurile din judeţ ori de câte ori situaţia o va cere.

 

„Chiar dacă nu am intrat, încă, oficial, în sezonul de iarnă, celula de criză instituită la nivelul CJ funcţionează şi se află în directă legătură cu reprezentanţii administraţiilor locale. La primul semnal care anunţă zăpadă, maşinile, echipate şi pregătite pentru a interveni, se deplasează la locaţia respectivă. Rugăm participanţii la trafic să îşi echipeze corespunzător maşinile pentru sezonul rece, asigurându-i că noi, la rândul nostru, ne vom face datoria de a oferi drumuri curate şi practicabile”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Zetea.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.