• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 21 Iulie 2018

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 6 Octombrie , 2017

„Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord” promovat printr-un nou site

Consiliul Judeţean Maramureş a finalizat de curând noul site dedicat prezentării şi promovării proiectului „Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord”. Finalizat în iunie 2016, proiectul „Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord” şi-a propus valorificarea durabilă a potenţialului turistic al bisericilor de lemn recunoscute ca valori ale patrimoniului mondial UNESCO şi valori ale patrimoniului cultural de importanţă naţională şi universală.
Acest obiectiv poate fi atins prin crearea şi îmbunătăţirea infrastructurilor conexe ale acestor
biserici. În cadrul proiectului s-au realizat astfel: 16 centre de informare turistică, având o arhitec­tură specific maramureşeană, refacerea împrejmuirilor bisericilor de lemn, realizarea parcărilor şi a iluminatului ambiental. Toate acestea vor avea ca rezultat creşterea numărului de turişti şi consacrarea Maramureşului ca destinaţie turistică europeană.
Site-ul cuprinde informaţii despre fiecare din cele 16 biserici cuprinse în proiect, dar şi fotografii şi ima­gini din perioada de implementare. Nu lipsesc turul virtual realizat în fiecare din cele 16 bi­serici, informaţii despre partenerii proiectului, despre obiectivele generale şi specifice ale acestuia şi despre acţiunile realizate în perioada de sustenabilitate.
Noul site poate fi accesat la adresa  www.bisericimaramures.eu. 
Realizarea site-ului este parte din Planul de marketing demarat după finalizarea proiectului şi pus în practică în perioada de suste­nabilitate a acestuia.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.