• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 28 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 23 August , 2019

Certificare a Sistemului de Management al Calității din Consiliul Județean Maramureș

Marți, 13 august 2019, în sala ”Bogdan Vodă” a Palatului Administrativ s-a desfășurat Con­ferința de prezentare a certificării Sistemului de Management al C­a­li­tății din Consiliul Județean Mar­a­mureș.
În prezența președintelui Consiliul Județean Maramureș, Gabriel-Valer Zetea, și a prefectului județului Maramureș, Vasile Moldovan, dar și a multor invitați din partea primă­riilor din județ, a instituțiilor din coordonarea sau subordinea Consiliul Județean Maramureș precum și ONG-uri au fost prezentate aspec­tele relevante ale procesului care a condus la implementarea și certificarea Sistemului de management al calității în instituție în conformitate cu standardului ISO 9001:2015.
„Proiectul MaraQuality este un pro­iect bun, necesar, care răspunde ne­voii identificate la nivelul Consiliul Județean Maramureș de a asigura creșterea eficienței activității prin implementarea unui sistem de creș­te­re a calității actului administrativ, orientat către cetățeni. Am asigurat întreg suportul și cofinanțarea nece­sară acestui proiect, iar astăzi avem certificatul care atestă munca care
s-a depus și care reprezintă doar înce­putul, acesta fiind primul pas. De acum înainte, Consiliul Județean Maramureș trebuie să respecte zi de zi aceste standarde ISO 9001:2015 și este imperios necesar să fim mult mai eficienți în activitatea noastră. Trebuie să recunoașteum cu toții că acest proiect ajută enorm,“ a subli­ni­at președintele Consiliului Jude­țean Maramureș, Gabriel-Valer Zetea.
„Acest certificat simbolizează o apre­ciere a actului managerial, a bu­nelor practici din Consiliul Județean Maramureș. Consiliul Județean este orientat în direcția calității, a de­mon­strat că are capacitatea de a satis­face nevoile societății prin pro­iectele pe care le-a implementat și le implementează” a punctat, în cuvântul său, prefectul județului Mara­mureș, Vasile Moldovan.
Consiliul Județean dorește să fie un reper de maximă încredere prin cali­tate, performanță și loialitate față de comunitatea maramureșeană, iar ideea de bază a politicii instituției în domeniul calității este: „Consiliul Județean Maramureș în slujba cetă­țeanului!”
„Politica noastră este de a da o nouă dimensiune conceptului de „admi­nis­trare” în sensul creșterii nivelului de satisfacere a cerințelor utilizatorilor serviciilor oferite prin asigurarea transparenței decizionale, reducerea birocrației și îmbună­tă­țirea continuă a serviciilor actului administrativ”, a precizat Dan Coco­șilă, managerul de proiect și consilier superior în cadrul Biroului Relații Internaționale. 
Proiectul „MaraQuality”, cod SIPOCA 73/cod SMIS 122738, are asigurată finanțare nerambursabilă prin Programul Operațional Capa­citate Administrativă, iar Autorita­tea de Management este Ministerul Dezvoltării Regionale și Admi­nistrației Publice. „MaraQuality” e un proiect elaborat de reprezentanții Biroului Relații Internaționale.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.