• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 19 Iulie 2018

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 7 Iulie , 2017

Ceremonia de instalare oficială a noului primar, în Baia Sprie

La eveniment au participat membrii Consiliului Local Baia Sprie, aparatul tehnic al Primăriei, prefectul Sebastian Lupuț, fostul primar Dorin Pașca, conducerea PNL Maramureș, preoți, prieteni și cunoștințe de-ai primarului.

Sala a fost plină, iar emoțiile, mari. În ședința de CL a fost citită validarea rezultatului alegerilor și, printr-un proiect de hotărâre de CL, instalarea noului primar. În alte două proiecte, Alin Bîrda a fost ales în două structuri în care prezența sa este necesară. După încheierea ședinței a urmat depunerea jurământului, iar apoi, discursurile.
Noul primar le-a mulțumit tuturor celor care au fost alături de el în campania electorală și a promis că va face totul pentru ca Baia Sprie să devină un oraș cât mai modern.
„Acum am emoții mai mari decât în noaptea alegerilor, dar trebuie să mergem înainte. M-am gândit în campania electorală ce mare responsabilitate voi avea dacă voi câștiga, dar, având atât de mulți susținători care au fost lângă mine, a fost mai ușor.
De azi înainte voi fi primarul tuturor cetățenilor, indiferent de apartența politică. Vă veți plictisi de mine, în sensul că voi fi pe străzi în continuare și voi fi foarte activ din acest punct de vedere. Voi acorda o importanță mare și colaborării cu Consiliul Local pentru că știu ce mult contează această colaborare, fiindcă am fost consilier local și am trăit această senzație pe care câteodată consilierii locali o au, că nu sunt destul de bine informați, senzație pe care și cetățenii o trăiesc de multe ori. O să încerc să compensez această lipsă de comunicare, caracteristică în general autorităților române”, a spus Alin Bîrda.

Au mai vorbit politicienii liberali și alți invitați.
După festivitate s-a ciocnit un pahar de șampanie și s-au degustat gogoși și niște minuturi. De menționat faptul că Dorin Pașca va fi consilierul personal al noul primar. 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.