• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 25 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 24 Februarie , 2015

Centrul de Informare şi Promovare Turistică Sighetu Marmaţiei

Anul 2015 se anunţă a fi unul prielnic investiţiilor la nivelul municipiului Sighetu Marmaţiei. În luna ianuarie am semnat contractul de finanţare pentru Centrul de Informare şi Promovare Turistică Sighetu Marmaţiei, care se ridică la valoarea totală de 150.000 de euro, proiect ce se va realiza prin Programul Operaţional Regional 2007- 2013, Axa prioritară 5, Operaţiunea Crearea Centrelor de Informare Turistică şi dotarea acestora.

 
 

În această sumă sunt incluse cheltuielile de proiectare, inclusiv mobilierul şi construcţia clădirii. Aceasta va fi situată în faţa cinematografului din centrul oraşului şi va păstra regimul de înălţime a actualei clădiri, toaleta publică care este dezafectată de ani de zile.

Următorii paşi vizează organizarea procedurilor de achiziţie şi executarea efectivă a lucrării, care are ca perioadă de implementare 12 luni de zile, însă sperăm ca Centrul să fie finalizat la mijlocul acestui an. Pe această clădire vor fi montate panouri solare, arhitectura fiind una modernă, care se va integra perfect în peisajul zonal.

Centrul de Informare Turistică va veni în întâmpinarea tuturor turiştilor care tranzitează municipiul Sighetu Marmaţiei, dat fiind faptul că este situat în inima Maramureşului Istoric, dar şi a sighetenilor care vor să-şi cunoască mai bine oraşul şi posibilităţile de petrecere a timpului liber.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.