• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 13 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 2 Iulie , 2013

Centrul de Angajare Asistată ACTIV – un nou serviciu ESPERANDO

În 26 iunie a avut loc deschiderea Centrului de Angajare Asistată ESPERANDO ACTIV Baia Mare şi lansarea Platformei de Reabilitare Vocaţională şi Integrare prin Angajare Asistată, www.dizab-job.ro.

 
 

Asociaţia Esperando a înfiinţat acest centru alături de colegii de la Centrul de Coordonare în Angajare Asistată pentru Angajatori şi Persoane cu Dizabilităţi ATRIUM, al Fundaţiei Alpha Transilvană Tîrgu-Mureş.

 

Evenimentul a avut loc la Biblioteca Judeţeană “Petre Dulfu” (Salonul Artelor), începând cu ora 11:00.Centrul de Angajare Asistată ESPERANDO ACTIV Baia Mare a fost creat cu scopul de a le oferi suport atât angajatorilor, cât şi persoanelor cu dizabilităţi aflate în căutarea unui loc de muncă.

Crearea Centrului este parte a proiectului „EMA – Eficienţa Muncii Asistate” – Crearea şi implementarea metodologiei integrate de pregătire profesională şi angajare asistată pe piaţa muncii a persoanelor cu dizabilităţi, derulat de Fundaţiei Alpha Transilvană Tîrgu-Mureş, în cadrul programului POSDRU.

Specialiştii formaţi în proiect vor lucra cu tineri cu dizabilităţi în vârstă de peste 18 ani, oferind sprijin pentru ocuparea unui loc de muncă.

Asociaţia Esperando va dispune de un program de calcul menit să facă potrivirea între profilul beneficiarului aflat în căutarea unui loc de muncă şi cerinţele unui loc de muncă. Acest program vine în completarea muncii mediatorilor sociali formaţi în cadrul proiectului.

 

Întocmit de: Lavinia Mociran- Specialist PR

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.