• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 12 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 26 August , 2013

CENTRUL CULTURAL SIGHETU MARMAŢIEI

Centrul Cultural Sighetu Marmaţiei, în colaborare cu Primarul Ovidiu Nemeş şi Consiliul local, are plăcerea de-a vă invita să luaţi parte la prima ediţie a Galei Folk “FLOARE DE COLŢ”, ce se va desfăşura pe 16 şi 17 august a.c., pe platoul din Parcul central al municipiului. 

 
O poveste care încearcă să reînnoade un moment emblematic pentru Ducu Bertzi, care, în urmă cu 40 de ani, a plecat în lumea largă a muzicii folk de la Sighet, cu un premiu simbol, o valiză, în care, timp de patru decenii, a adunat succese, reprezentând cu cinste oraşul în care s-a născut şi s-a format. După 40 de ani, prinde contur un eveniment ce se vrea un reper consistent al muzicii folk româneşti ce poartă titlul unei cunoscute piese ale cantautorului sighetean, “Floare de colţ”.
 
Un eveniment la care îşi vor aduce contribuţia interpreţi consacraţi, dar şi tineri cu preocupări în acest gen muzical, cum ar fi Nicolae Boico, Anca Corneştean, Ilinca Pleş, coordonaţi de prof. Gheorghe Şteţca de la Şcoala de Artă “Gheorghe Chivu” din cadrul Centrului Cultural Sighetu Marmaţiei,
 
Pentru publicul larg, este important de ştiut că, accesul în zona cu scaune este permis începând cu ora 18,30.

Este prima ediţie, iar noi cei de la Centrul Cultural, Primăria şi Consiliul local, sub înaltul patronaj al Domnului Gheorghe Ovidiu Nemeş, Primarul Municipiului Sighetu Marmaţiei, nădăjduim într-un început care să dureze.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.