• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 13 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 23 Iulie , 2013

Ce ne-a şoptit lumea

Semeseu de la miniŞtrul

 

Tulai Vetă! Vi-l mai aduceţi aminte pe „MiniŞtrul”, poreclit aşa de pe vremea când era ministru la Învăţământ? Ei bine, Liviuţu nost’ (pe numele complet şi Marian Pop), a rămas cu mari sechele de când credea el că dă bine „pe sticlă”. Mai exact, maramureşenii care au vorbit măcat o dată-n viaţă cu el, s-au trezit că au fost incluşi în baza de date a ex-ministrului, şi, când le este lumea mai dragă, primesc SMS-uri. Asta pentru că maramureşeanul are o părere atât de bună despre el, încât crede că lumea abia aşteaptă să-l vadă la televizor. Oamenii ne-au spus mai în glumă, mai în serios, să-i transmitem senatorului că dacă tot le trimite sms-uri cu emisiunile la care se duce, să facă bine să scrie la final şi câteva cuvinte despre prognoza meteo, cursul valutar sau horoscop. Nu de alta, dar oamenii îşi doresc să rămână cu ceva util dacă tot primesc asemenea „spam-uri” pe telefon. Ce zici, Liviuţ, bună idee?

 
 

Memoria memorialului

 

Doamna “memoriei româneşti”, Ana Blandiana, are probleme de memorie. Altfel nu se explică cum, în discursul rostit la evenimentul care a marcat 20 de ani de la înfiinţarea Memorialului Sighetean, din lunga listă de mulţumiri i-a uitat tocmai pe cei care reprezintă spiritual şi esenţa acestei instituţii: foştii deţinuţi politici. Asta cu atât mai mult cu cât meritul AFDPR, şi mai ales a reprezentanţilor din Sighet, e recunoscut pe plan naţional şi nu numai. Blandiana spunea că: “Atunci cand justiţia nu reuşeşte să fie o formă de memorie, memoria singură poate să fie o formă de justiţie”. Dar dacă rămânem şi fără memorie?

 
 

Cea mai scurtă demitere din istorie

 

Viorica Marincaş, şefa Inspectoratului Judeţean de Poliţie Maramureş a atins un nou record: a fost demisă pentru două ore! Acum sigur, cârcotaşii întreabă ce a făcut madam Marincaş în cele două ore: s-a apucat să-şi golească biroul, a dat examen pentru reocuparea postului sau o fi înroşit telefonul? 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.