• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 10 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 20 Mai , 2013

Ce ne-a şoptit lumea

Ce le mai place şaorma

 

Atenţiune! Atenţiune! Descoperire uriaşă: redacţia îşi cere scuze pe această cale pentru faptul că a tot criticat proiectele pe bani europeni care se preocupau de lucruri importante gen fotografierea peştilor sau realizarea unor filmuleţe. Astfel de proiecte chiar au beneficiari: funcţionarii care sunt în echipa de implementare şi care pleacă acasă cu salarii europene de vreo 2000 de Euro. Deh, fiecare se integrează în UE cum poate!

 
 

Un primar european

 

Dom’le, chiar există localităţi europene în Maramureş. Cum nu credeţi? Vreţi exemple? Vă dăm. Borşa. Da, nu râdeţi. Primarul de Borşa stă mai mult la Bruxelles decât preşedintele Comisiei Europene. Acu sigur, nu se ştie dacă omul face lobby sau face afaceri. Cert e că pe la primărie e greu de găsit. Unii zic, în glumă sau în serios că poate va candida la europarlamentare, că şi aşa în Borşa nu a făcut mare lucru.

 
 

Fumatul interzis!

 

Vameşii români chiar sunt preocupaţi de sănătatea noastră. Mai mult decât instituţiile în domeniu şi Ministerul Sănătăţii. De exemplu, duc o campanie asiduă împotriva fumatului. Un român plecat de mulţi ani la muncă peste hotare cu acte în regulă s-a întors de Paşte acasă. Şi, după un drum lung, chiar înainte de vamă a oprit şi el la o ţigară, să se dezmorţească. Din acest motiv, vameşii l-au considerat suspect şi i-au puricat maşina vreo oră, până când copiii au început să ţipe şi să se agite. Bineînţeles că n-au găsit nimic, dar asta nu înseamnă că şi-au cerut scuze.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.