• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 28 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 25 Martie , 2013

Ce ne-a şoptit lumea

Senatorul „succesuri”

Dragi maramureşeni, cu ochii umezi de bucurie şi cu emoţie în glas, vă anunţăm că senatorul Liviu Titus Paşca a mai marcat un „succes”. Incredibil! Pe scurt, aşa cum marele senator anunţă: „Senatorul Liviu Titus Paşca l-a interpelat pe Victor Ponta pe Legea retrocedărilor. Victor Ponta a amânat legea!”.

Deci, nu zecile de contestaţii ale ONG-urilor şi oamenilor politici, nu, doamnelor şi domnilor, ci interpelarea lui a dus la amânarea asumării răspunderii şi iniţierea unei dezbateri publice. Iar senatorul a declarat plin de mândrie: „Mă bucur că s-a întâmplat aşa. Mă bucur în numele alegătorilor din colegiu, care au venit la mine în audienţă, dar şi în numele celor care m-au abordat şi nu sunt din colegiul pe care îl reprezint în Senat. Îmi pare bine că premierul Victor Ponta s-a aplecat şi asupra solicitării mele, adică asupra Interpelării Parlamentare. Aştept şi răspunsul în scris. Ca urmare a dezbaterii publice, se va căuta o formulă care să îi satisfacă pe toţi beneficiarii Legii Retrocedării şi care nu au reuşit încă să fie despăgubiţi în diferite forme. E bine că Guvernul a conştientizat faptul că o lege de o astfel de însemnătate nu poate fi dată oricum”.

Singura problemă e că decizia lui Ponta a fost luată şi anunţată după o discuţie cu secretarul general al Consiliului Europei, Thorbjorn Jagland, în urma căreia şeful Guvernului a spus că “cea mai bună soluţie este să avem o discuţie detaliată asupra textului legii înainte de a fi adoptat”.

Alo, domnu’ senator, sunteţi paranoia sau doar gogoman?

 

Nişte liberali!

 

Cică, parlamentarii liberali au discutat despre regionalizare. Un mare efort intelectual. Din păcate pentru ei, pesediştii sunt de mult în subiect. Până acum au împărţit ce era de împărţit. Parlamentarii liberali s-au trezit ieri dimineaţă cu faţa în cearşaf. Cu ochii umflaţi de multele lucruri rezolvate pentru maramureşeni, pentru băimăreni, au aflat şi ei că va fi regionalizare. Animalul din ei a început să mârâie! Cine îndrăzneşte să se lege de iubitul lor Maramureş, plai cu flori?Băi, liberalilor! Lucrurile sunt terminate, iar noi condamnaţi. Veţi intra în istorie ca fiind ultimii parlamentari ai României pe judeţe.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.