• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 28 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 19 Martie , 2013

Ce ne-a şoptit lumea

Reciclare de flori

8 Martie este o afacere pentru florari şi înainte, şi după ziua femeii. Cum de ce? Păi pentru că doamnele care primesc de Ziua femeii „braţe” de flori sunt ...ecologiste. Mai exact, s-au gândit să le recicleze. Aşa că, pe înserate, se duc înapoi la florării, cu portbagajele pline de buchete de flori, şi le revând florarilor la jumate de preţ. Şi uite aşa, toată lumea e mulţumită!
 
 
Zona metropolitană a monopolului
 
Temerile transportatorilor încep să prindă contur: monopolul Urbis se va extinde încet, dar sigur, în toată zona metropolitană a Băii Mari, cu sau fără licitaţie publică. Cert e că Urbis nu e la prima tentativă de acest fel. Şi, în timp ce transportatorii se pregătesc de plângeri, pasagerii se pregătesc de „sabotaj”. La ultima tentativă de acest fel, autobuzele Urbis circulau goale, iar călătorii cu „piraţii”... Se repetă iar scenariul?
 
 
Dragnea îţi zâmbeşte în Baia Mare
 
Într-un mare restaurant din buricul târgului, care este mai mult lung decât lat, mergi să iei masa, să bei un vin cu prietenii, să discuţi afaceri. Vin băieţii, serviabili, de altfel, iau comanda şi încep să aducă. La un moment dat, ţi s-au terminat ţigările. Îl rogi pe chelnăr să îşi aducă un pachet, dar şi o brichetă, că toate se termină în acelaşi timp.
Vine cu ţigări şi cu brichetă, una ce pare nouă. Când să aprinzi ţigara, îţi râde o mustaţă de pe brichetă. Pare cunoscută. Te uiţi şi vezi cum zâmbeşte enigmatic, Liviu Dragnea, barosanul din Teleorman, eminenţa cenuşie a guvernului. Un lider PSD ce ştie ce vrea şi ce face. Faptul că bricheta electorală a lui Dragnea, de la alegerile de sfârşit de an 2012, a ajuns până în Baia Mare demonstrează ce tare e tipul!Era nouă, înseamnă că este în stoc!

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.