• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 28 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 11 Martie , 2013

Ce ne-a şoptit lumea

Şansa Băii Mari la regionalizare

 
Mare dispută prin ţară pe tema regionalizării. Majoritatea municipiilor reşedinţă de judeţ cer la stăpânire statutul de capitală de regiune. Sigur, bătălia este mare, avantaje pe măsură. Unii dintre primari au jucat un soi de ruletă rusească, adică au dat şi au cerut. Primarul de Sibiu, Klaus Werner Johannis, a intrat în PNL, dar a cerut ca Sibiul să fie capitală de regiune, mai ales că Braşovul, oraşul care pretinde demnitatea, este condus de un primar PDL.
Şi în aşa-zisa regiune de N-V, avem o situaţie, oarecum similară. Oraşul ce pretinde locul central este Clujul, oraş condus de un primar PDL, în schimb, Baia Mare are un primar independent, care ar putea face pasul spre PSD, cu sprijinul de rigoare.
De ce nu?
 
 
Cu Paşca la munte şi la mare
 
Deşi, după ce i-am descoperit gogomăniile, senatorul Paşca   s-a supărat nevoie mare şi ne-a „ras” din lista ziariştilor care primesc măreţele lui comunicate, tot ne-a parvenit ultima ispravă a senatorului. Potrivit unui comunicat emis cu onor de cabinetul lui în perioada 6-9 martie a.c., se desfăşoară la Bruxelles (Belgia), Forumul Crans Montana dedicat Africii şi cooperării Sud-Sud care reuneşte „şefi de stat şi de guvern, miniştri, parlamentari, organizaţii internaţionale de afaceri din Europa şi din întreaga lume, dar mai ales din Africa, lumea arabă, America de Sud şi Orientul Îndepărtat”. Evident, după aşa enumerare de oficialităţi, urmează şi cireaşa de pe tort: „la lucrările forumului participă şi senatorul liberal, Liviu Titus Paşca”. Evident, am respirat uşuraţi, cu siguranţă, senatorul va rezolva problemele de securitate Sahelo-Sahariane şi schimbările decisive demografice din Africa. Ne-am speriat că rămân şi astea în aer ca şi drumul rapid! Poate avem noroc şi senatorul Paşca va fi invitat să candideze pe un colegiu din Africa la următoarele alegeri.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.