• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 28 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 4 Martie , 2013

Ce ne-a şoptit lumea

„Cât e halatul?”
 

E criză. Mare. De exemplu, un anume medic din târg a ajuns să împrumute bani de la asistentă. Baiul e că nu i-a mai înapoiat. Iar asistenta umblă cu singura dovadă a datoriei: nişte sms-uri nu tocmai respectuoase cu un schimb de replici dintre ei. Ce face criza din om!

 

Un profil libidinos

 

Este politician, vechi, dar nu bătrân, uns cu toate alifiile. Îşi cumpără cosmeticele de la mall, că dă bine să te vadă omul de rând, cum spun ei, casta divina a politicii maramureşene.

Nu e prea înalt, dar nici prea gros, poartă haine de firmă, dar e bănuit că le cumpără de la distribuitori, din ăştia care aduc marfă de firmă, acasă, la birou sau pe unde eşti atunci când primesc lotul.

Vorbeşte, spun unii, frumos, încearcă să aibă un limbaj elevat, ştie cuvinte a cărui înţeles trebuie să îl cauţi în dicţionar. Şi ce e mai important, este un admirator al eternului feminin. În sensul că îi cam fug ochii după unele sau altele. Nu pentru prostioare, dar mai primeşte omul câte o informaţie, un act, un dosar, cine ştie…la ce îi foloseşte!  

 
Paparazzi cu caşchetă
 

Poliţiştii de la „Rutieră” s-au reconvertit profesional. Au devenit... paparazzi. Păi cum de ce? Cât e ziulică de lungă stau pitiţi prin tufişuri să „prindă” şoferii care nu acordă prioritate pietonilor, să-i pozeze şi să le trântească o amendă grasă. Acu’ ori o fi foame de bani mareeeeee la bugetul de stat, ori oamenii s-au gândit să-şi facă munca mai interesantă. Cârcotaşii spun că mâine poimâine ar trebui să iasă din canale, de după panourile stradale sau, de ce nu, să aterizeze cu paraşuta în faţa şoferilor indisciplinaţi.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.