• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 10 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 11 Februarie , 2013

Ce ne-a şoptit lumea

Întâmplare - întâmplătoare

 

După articolul de săptămâna trecută a GAZETEI, „întâmplător”, la începutul săptămânii, a avut loc o şedinţă în Casa de tip familial Mihai Eminescu. La punctul „diverse”, evident, s-a discutat şi despre articol. Desigur, şedinţa nu s-a convocat pentru asta, erau şi alte puncte pe ordinea de zi. Şi marmota...

 
Ciolaniada de la DPC
 

Hotărât lucru este săptămâna Direcţiei pentru Protecţia Copilului. Şi nu de lucruri bune. Am început să publicăm materiale despre problemele din DPC deoarece au fost ajunşi de greaţa provocată de cei care conduc un sistem de protecţie. Vai şi-amar de protecţia oferită! Problemele sunt în sistem, la nivel de case şi servicii. Dar ele ajung la nivel de conducere, deoarece conducătorii sunt nevoiţi să ia măsuri.

Deşi problemele sunt cât China, ce fac conducătorii? Se bat pentru ciolan! Nu este un secret, Boitor boy este pe făraş, după schimbarea puterii era de aşteptat, fără să mai fie scoase la vedere deficienţele, porcăriile. Şi ce fac ceilalţi conducători? Evident, vânează funcţia lui Boitor. Dacă aţi fi o albinuţă care stă o zi pe la palatele administrative, aţi vedea cum se perindă conducătorii de la DPC pe acolo. Şi nu merg să discute de fotbal. Poate ar trebui rasă toată gaşca de acolo şi aduşi oameni din afara sistemului? 

 

Un senator penibil!

 

Senatorul Liviu Titus Paşca a ajuns rău! Rău de tot. El face lobby pentru Maramu`….scuzaţi, am greşit judeţul. Pentru Satu Mare din moment ce se asociază cu Ovidiu Silaghi, cel mai sinistru ministru din această parte de ţară. Cel care a băgat Maramureşul în izolarea şi mai izolată. Povestea drumului rapid se cunoaşte. Amendamentele lui Titus şi a celui din vecini nu au trecut, era firesc! Dar măi Titus, tu nu ştii că la vremea respectivă, discuţiile între guvernele român şi maghiar rezolvaseră şi problema legării drumului rapid de coridorul european, nu ştim cum se mai numeşte. Altfel spus, era o condiţie: facem drum rapid care se leagă la autostradă.

Ai descoperit tu acum America!

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.