• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 10 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 5 Februarie , 2013

Ce ne-a şoptit lumea

Atenţie, cad şefi!
 

A început uşor să cadă câte-un şef. Iar vântul puternic al schimbărilor zgâlţâie şi jilţurile de prin Consiliul Judeţean. De exemplu, mai marele proiectelor maramureşene, ilustrul Cocoşilă zicese că se apropie de înlocuire. Zvonurile spun că, în locul său ar urma să fie numit în funcţie un domn cu experienţă „tehnică”: Florea. Na’ că v-am spus-o. 

 

Fondurile otrăvitoare

 

După ce ani de zile li s-a cerut să facă proiecte şi să atragă fonduri europene, acum primarii au fost aduşi la sapă de lemn tocmai din cauza lor. Mai exact, de luni bune nu şi-au primit deconturile pe lucrările efectuate şi plătite din bugetul local, deşi documentele sunt toate în regulă. Iar acum sunt la un pas de colaps tocmai pentru că şi-au respectat graficele şi angajamentele. Deh, fondurile UE te ridică, fondurile UE te coboară...

 

PP-DD în fibrilaţii

 

Dizolvată şi preluată de Vasile Vlaşin, organizaţia judeţeană PP-DD e în „fibrilaţii”. Zice-se că mulţi membri fondatori stau cu bagajele făcute, aşteptând oferte de la alte partide. Alţii aşteaptă congresul ca să-şi aleagă democratic preşedintele. Alţii fac presiuni pentru excluderea din partid a lui Cristea şi a echipei sale. Miza o reprezintă locurile de consilieri judeţeni. 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.