• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 10 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Miercuri , 30 Ianuarie , 2013

Ce ne-a şoptit lumea

Căutaţi-l pe Grecu!

 

Parlamentarii maramureşeni s-au întâlnit pe undeva pe la Palatul Administrativ pentru a pune judeţul la cale. O întâlnire din categoria de taină, din moment ce presa nu a fost pe subiect, sau o anumită parte a presei. Discuţiile au fost în nota obişnuită, s-a făcut o listă cu proiectele care vor fi atacate, e un fel de-a spune.

Drumul Rapid, tunelul de sub Gutâi, drumul spre Bârsana, Spitalul etc. Multe şi frumoase, dar să vedem şi ce se va mişca. Avem un culoar mai favorabil, acum că celebrul ministru Silaghi nu mai păstoreşte pe la Transporturi, dar a revenit în zona de decizie unul dintre cei mai străluciţi băimăreni din zona publică. Mihai Grecu a fost cooptat în echipa de la Transporturi. Grecu este fostul olimpic băimărean la chimie, cu aur la internaţionale, cu studii în State şi cu proiecte minunate pentru Baia Mare şi Maramureş realizate cu ani în urmă. Drumul rapid îl are la origine, de exemplu, ceea ce s-a uitat de politicieni. Apoi, din câte ştim, Mihai Grecu are o relaţie foarte bună cu Fenechiu. De ce nu l-au invitat pe Grecu parlamentarii maramureşeni la o discuţie? Stă în Cluj, dar e băimărean adevărat!

 

Ce ţie nu-ţi place...

 

Zice-se că un personaj politic obscur ar avea o pasiune ciudată: pariază pe fotolii înalte. Nu vă gândiţi că face pariuri în privinţa celor care vor urca în funcţii. Nu, ci în privinţa celor care vor fi „doborâţi” de plângerile lui penale. Ce nu ştie omul cu apucături staliniste e vorba românului: „fiecare pasăre pe limba ei piere”.

 
Amnezie
 

Sătul probabil de eticheta că „n-a făcut nimic” pentru Maramureş, senatorul PNL Liviu Titus Paşca se agită nevoie mare să... se dea în spectacol. Recent, Paşca a declarat sus şi tare că: „Lupt pentru obţinerea finanţărilor la Aeroportul Baia Mare şi Spitalul Judeţean”. Acu’ nu se ştie dacă omul a uitat că s-a încheiat campania electorală sau a uitat că a fost senator şi până acum, dar n-a luptat pentru cele două finanţări.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.