• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 10 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Miercuri , 23 Ianuarie , 2013

Ce ne-a şoptit lumea...

Becali de Maramu’

 

Zice-se că proaspătul parlamentar liberal, George Becali, ar avea un tiz în Maramu’. Tot liberal, şi tot ales, dar în parlamentul judeţean. Omu’ îl are probabil ca model pe Becali, altfel, nu se explică ieşirea lui, în lungul şi latul Palatului Administrativ, la propriu, în timp ce urla cât îl ţineau rărunchii în spatele preşedintelui, de faţă cu presa.

 

Asigurare de incompatibilitate

 

Zice-se că un şef controversat, la o direcţie controversată, îşi rotunjeşte frumuşel veniturile din... asigurări. Asta n-ar fi bai şi poate nici incompatibilitate. Dar ia ghiciţi cine asigură parcul de maşini al instituţiei? Şi răutăcioşii întreabă acelaşi lucru despre maşinile subalternilor? Zău că nu-i mumos!

 

Diurna, cât e diurna?

 

Ce mai jale, ce mai vifor între câţiva aleşi judeţeni... Păi cum, ce s-a întâmplat? S-a întâmplat că, săptămâna trecută, şedinţa Consiliului Judeţean a fost amânată pe motiv de boicot. Bine, nu vă gândiţi că oamenii erau supăraţi că nu se accesează creditul şi judeţul pierde proiectele majore. Nu, oamenii erau îngrijoraţi rău dintr-un alt motiv. Cu adevărat „serios”. Pe ordinea de zi era şi aprobarea diurnelor şi cheltuielilor de deplasare la Târgul de la Berlin. Şi, deh, proiectul nu a putut fi dezbătut. Aşa că, într-o rumoare generală, toată floarea cea vestită şi preocupată de binele public se întreba: „da oare mai primim diurne?”.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.