• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 22 August , 2022

Câștigătorii din Maramureș ai concursului Trimarium, premiați de executivul Consiliului Județean Maramureș

Finaliștii maramureșeni ai Concursului Trimarium, ediția 2022, s-au întâlnit la Consiliul Județean Maramureș, unde a fost anunțat
și câștigătorul care va reprezenta Maramureșul la finala internațională din Polonia.

Alin Ierima, din Sighetu Marma­ției, student la Universitatea Ba­beș-Bolyai din Cluj-Napoca, va merge la întâlnirea finală din Polonia, având cel mai mare rezultat din țară.
„Maramureșul va reprezenta România la etapa finală din Polonia a concursului Trimarium 2022. Este impresionant faptul că unul din cei doi reprezentanți pe care România îi are pentru finală este din Mar­a­mureș și a obținut cel mai bun rezultat din țară.
În Maramureș avem tineri inteli­genți, care fac performanță în educație și care promovează jude­țul nostru și peste hotare prin rezultatele obținute la concursurile și olimpiadele la care participă.
Felicitări Alin Ierima pentru rezultatul obținut! Mult succes în finală!
Felicitări tuturor câștigătorilor și participanților din Maramureș!”, a declarat Doru Lazăr, vicepre­ședinte Consiliul Județean Mara­mureș.

La concurs au participat aproximativ 140 de reprezentanți din România, dintre care peste 40 sunt din Maramureș. România a avut 20 de câștigători, dintre care 7 sunt maramureșeni.

Concursul internațional de cunoș­tințe despre geografia, istoria și cultura țărilor care fac parte din Inițiativa celor Trei Mări, Trimarium, ediția 2022, a avut loc în 8 iunie și s-a desfășurat în toate limbile naționale ale partenerilor.
Consiliul Județean Maramureș este partener susținător în proiectul Trimarium pentru al doilea an consecutiv, ca urmare a colaborării de succes în cadrul proiectului Trimarium 2021. Acest parteneriat a fost inițiat ca urmare a relațiilor de înfrățire cu Voievodatul Podkarpackie (Republica Polonă).


 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.