• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 03 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Joi , 28 Aprilie , 2016

Cartianu şi cărţile lui, în Baia Mare

La sfârşitul săptămânii trecute a fost în Baia Mare ziaristul şi scriitorul Grigore Cartianu pentru lansarea ultimului volum scris: Miracolul din noiembrie. Au fost d,ouă lansări, una la Hotel Mara organizată de Sov Consulting, iar a doua a avut loc în ziua următoare, în holul Teatrului Municipal, la iniţiativa lui Cristian Niculescu Ţâgârlaş şi a PNL Baia Mare.

 

În prima zi ziaristul bucureştean s-a întâlnit cu simpatizanţii volumelor sale în organizarea lui Ovidiu Goga, cel care conduce firma Sov Consulting. Peste 50 de persoane au luat loc în sala de conferinţe pentru a îl asculta pe Cartianu. Acesta a venit cu toate volumele scrise în decursul anilor, 11 în total, dar şi un film realizat după un scenariu al lui. Tematica volumelor lui Cartianu este Revoluţia, ce s-a întâmplat în acei ani tulburi în care România a păşit pe drumul spre democraţie, un drum pe care a curs mult sânge nevinovat.

 

Mai bine de o oră, ziaristul a trecut peste volumele scrise şi a povestit ce a simţit, ce a trebuit să scrie, cum a văzut lucrurile, de ce… Cartianu are o scriitură alertă, iar cărţile sale sunt documentate bine. Ultima carte are ca subiect alegerile din 2014 de la prezidenţiale.

 

A doua lansare, cea de la Teatru, a avut un alt caracter. Cartianu a recunoscut de la început că este un om de dreapta, că de 26 de ani militează pentru dreapta, de aceea este firesc să vină la lansarea unui candidat de dreapta, un avocat care are un respect deosebit pentru lege şi aplicarea ei.

Au fost prezenţi membri ai PNL Baia Mare şi simpatizanţi ai candidatului Niculescu Tâgârlaş la Primăria Baia Mare.

 

La final, fiecare din cei prezenţi au primit câte un volum din ultima carte scrisă de Cartianu, un cadou oferit de PNL Baia Mare şi Cristian Niculescu Ţâgârlaş.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.