• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 19 August , 2014

Carnaval de Nonformal

Odată cu creşterea numărului de organizaţii non-guvernamentale din oraş, a început să crească şi numărul voluntarilor găzduiţi prin intermediul programelor de finanţare europene şi, implicit, nevoia de voluntari locali care să ofere suport acestora.

 

Team for Youth Association a demarat un proiect local, finanţat de Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Maramureş prin Concursul Local de Proiecte 2014, care va creşte gradul de profesionalizare al instituţiilor care operează în domeniul tineretului.

 

Proiectul „Voluntariat Pas cu Pas” este dedicat organizaţiilor şi instituţiilor publice culturale şi sociale din Baia Mare şi îşi propune să ofere consultanţă şi suport logistic în managementul voluntarilor locali şi internaţionali. Pe lângă acestea, activităţile din proiect vor promova, în instituţiile de învăţământ, voluntariatul şi beneficiile pe care acesta le aduce tinerilor din oraş. Proiectul se va desfăşura pe o perioadă de 6 luni şi se încadrează în strategia pe termen lung a Centrului de Voluntariat Team for Youth.

 

Indiferent dacă organizaţiile incluse în proiect sunt nou înfiinţate sau au vechime, proiectul le va da şansa să împărtăşească experienţe şi idei în lucrul cu tinerii, va creşte vizibilitatea centrului de voluntariat, a organizaţiilor de tineret şi va ajuta la o mai bună cooperare între voluntari şi organizaţiile din oraş.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.