• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 10 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 7 Februarie , 2014

CARAVANA SĂNĂTĂŢII

Duminică, 02.02.2014, doi paramedici-pompieri şi doi voluntari din cadrul S.M.U.R.D. Maramureş, aflaţi în timpul lor liber, au participat la o acţiune de verificare a tensiunii arteriale şi glicemiei, destinată cetăţenilor din comuna Dumbrăviţa.

 
 

70 de cetăţeni din comuna Dumbrăviţa au beneficiat de testările gratuite, efectuate în incinta şcolii vechi din localitate. Locuitorii ale căror valori au depăşit limitele normale au fost îndrumaţi către medicii lor de familie.

Acţiunea face parte din programul „Caravana sănătăţii”, iniţiat de către U.A.C. Europe şi Asociaţia Nemus din Dumbrăviţa, cu sprijinul S.M.U.R.D. Maramureş, care are drept scop îmbunătăţirea stării de sănătate a cetăţenilor comunei.

 

Campania va continua pe parcursul lunilor februarie şi martie, în toate satele din comună - Cărbunari, Chechiş, Rus, Şindreşti şi Unguraş. Următoarea acţiune va avea loc în Chechiş, duminică, 9 februarie, începând cu ora 12, la şcoala din Chechiş.

 
 

„Am participat la această acţiune la solicitarea autorităţilor locale din Dumbrăviţa. Vom sprijini campania desfăşurată în beneficiul cetăţenilor comunei pe toată durata desfăşurării ei. Este încă o dovadă că personalul I.S.U. – S.M.U.R.D. Maramureş este mereu alături de cetăţeni, nu doar pe timpul unor situaţii de urgenţă, ci şi în viaţa de zi cu zi. Sperăm că acţiunea va avea efecte benefice în ce priveşte starea de sănătate a membrilor comunităţii”

LT.COL. IOAN MUREŞAN, ÎMPUTERNICIT INSPECTOR ŞEF I.S.U. MARAMUREŞ

 
 

„Este o acţiune care face parte din campania noastră de prevenire şi îmbunătăţire a stării de sănătate a populaţiei şi ne bucurăm că dumbrăvicenii au răspuns în număr mare la această campanie gratuită şi sperăm ca acţiunea să aibă acelaşi efect şi în celelalte localităţi. Mulţumesc personalului SMURD pentru sprijinul acordat”.

Iulian Gheorghe, directorul general al UAC Europe

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.