• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 13 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 27 Mai , 2016

Cambridge English pentru copii

Toţi copiii din Baia Mare învaţă limba engleză. Unii participă la cursuri de iniţiere încă din grădiniţe, alţii în şcoli şi prin intermediul meditaţiilor sau a cursurilor oferite de diverse organizaţii educaţionale. Ca părinţi este greu să alegem cea mai bună variantă pentru copii, astfel încât viitorul lor să aibă premise solide şi investiţia noastră să fie reflectată în rezultate pe măsură.

 

În ultimii 4 ani AIST a organizat cursuri de limbă engleză pentru copii începând cu vârsta de 3 ani, iar numărul acestora a crescut sistematic, ajungând la peste 200 în prezent. Evoluţia acestora, confirmată de evaluările externe pe care asociaţia le organizează la fiecare sfârşit de an, dau certitudinea că serviciile oferite sunt de cea mai înaltă calitate.   

 

American International School of Transylvania se adresează cu precădere copiilor preşcolari şi celor din clasele primare pentru că aceştia sunt anii cei mai importanţi, vârsta la care se cultivă plăcerea de a învăţa limbi străine şi perioada când se pun bazele performanţelor viitoare. Ambiţiile studiilor în străinătate sau fructificarea unor oportunităţi de angajare pot fi compromise dacă părinţii descoperă prea târziu nivelul real de cunoştinţe al copiilor, iar recuperarea şi corectarea sunt mai dificile.    

 

Cum ştim noi, părinţii, câtă engleză învaţă copiii noştri? Oricine poate consulta ofertele şi programele şcolare. Dar cum aflăm câtă engleză stăpânesc ei cu adevărat? Aici situaţia se complică şi răspunsurile cele mai frecvente sunt „puţin”, „binişor”, „aşa-şi-aşa” sau „foarte bine”. Unii ne supraapreciem copiii, alţii îi subevaluăm. Vă recomandăm să apelaţi la specialişti imparţiali şi repere educaţionale cu prestigiu pentru a avea o oglindă realistă şi obiectivă a nivelului de cunoaştere a limbii engleze pe care copiii îl au cu adevărat.

 

Pentru a maximiza şansele de reuşită ale copiilor se recomandă ca aceştia să urmeze cursuri specializate de Cambridge English. În cadrul acestora American International School of Transylvania foloseşte materiale concepute special în acest sens şi recomandate de British Council, instituţie de prestigiu a cărui partener este. Mai mult decât atât, asociaţia AIST este deschisă tuturor celor care învaţă limba engleză, având un calendar anual de examinări în care se pot înscrie copiii care învaţă în şcoli sau în regim particular.

Prin evaluările recunoscute la nivel mondial oferite de Cambridge Examination, pe care American International School of Transylvania este acreditată să le organizeze, echipa AIST oferă tuturor părinţilor oportunitatea de a aprecia în mod realist şi obiectiv nivelul de limbă engleză al copiilor lor.

Cu cât aflăm mai repede dacă am făcut alegerile potrivite sau urmăm o cale bună înspre obiectivele la care visăm, cu atât mai uşor putem corecta sau schimba opţiunile iniţiale sau, dimpotrivă, putem persevera având certitudinea că îi sprijinim pe copii în mod constructiv şi eficient în dezvoltarea abilităţilor lingvistice fără de care nu se mai poate concepe o carieră de succes. 

 

Vă invităm să descoperiţi oportunităţile pe care American International School of Transylvania (AIST) le oferă copiilor din Baia Mare fiind Poarta deschisă spre lume!

 

 

„Unii ne supraapreciem copiii, alţii îi subevaluăm. Vă recomandăm să apelaţi la specialişti imparţiali şi repere educaţionale cu prestigiu pentru a avea o oglindă realistă şi obiectivă a nivelului de cunoaştere a limbii engleze pe care copiii îl au cu adevărat”.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.