• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 26 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Joi , 20 Decembrie , 2018

Cadou de sfârşit de an

Ce se poate scrie la sfârşit de an? În mod normal ar trebui să faci un fel de bilanţ al anului care se termină în curând. Apoi, ar trebui să te pre­găteşti pentru cadouri. Şi să primeşti şi să dai. Dar la ziar aceste reguli nu se prea potrivesc. Bilanţul nu are rost a fi făcut, cel mai bine vorbesc textele scrise şi citite de cei care ne apreciază. Tot textele acestea sunt şi cadourile pe care le oferim, iar cele primite sunt aprecierile cititorilor noştri. Sigur, unele texte sunt mai bune, altele mai puţin bune, dar toate au fost scrise cu drag de minunatul nostru săptămânal şi de cititori.
Chiar zilele trecute am primit un mesaj care m-a mulţumit, chiar dacă au trecut 20 de ani de când trudesc în presa maramureşeană.
Cineva a fost interesat de unul din textele scrise şi a cerut confirmări. Le-a primit, iar respectivul a înţeles, probabil, că mai este mult până departe. Este reconfortant atunci când vezi că nu ai lucrat în zadar, iar dacă lumea devine un pic mai bună e şi mai bine.
Ziariştii nu sunt iubiţi de politicieni, dar au nevoie de ei pentru a transmite multele mesaje de doi bani spre un electorat derutat de promisiuni şi nesatisfăcut de rezultate. Situaţia politică actuală este complicată, iar liderii de la putere riscă o nouă revoluţie dacă lucrurile vor merge la fel. Dar poate aşa doresc politicienii, să fie cât mai rău pentru a putea veni să salveze ţara. Scenariul seamănă cu scenariul altui film văzut în Ro­mânia, dar şi în Ungaria lui Orban. Şi ce e mai prost e această instabilitate economică şi mai ales finan­ciară. A căzut Bursa, se va duce Pi­lonul 2 de pensii, iar preţurile o iau razna. Nu acesta ar fi fost sfârşitul de an cel mai potrivit pentru români, dar parcă a mai fost unul asemă­nător. Atunci a fost cald, nefiresc de cald. Acu e rece, firesc de rece pentru că este iarnă. Cam atât!

Sărbători frumoase!

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.