• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 11 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Sambătă , 16 Decembrie , 2023

„Bunul Dumnezeu să ne ajute!” – Liviu Bechiș, liderul republicanilor maramureșeni

Partidul Republican – Alianța AUR a participat la mai multe întâlniri alături de celelalte partide din alianță și de AUR atât în țară, cât și în Diaspora.

La invitația AUR, la Palatul Parlamentului a avut loc o întâlnire cu aleșii locali AUR, întâlnire în care s-a vorbit despre evenimentele politice ale momentului și despre apropiatele alegeri locale, iar în Italia și Austria a avut loc o întâlnire cu românii din Diaspora.

De asemenea, a avut loc, în 15 decembrie, o întâlnire cu antreprenoriatul, toate evenimentele fiind desfășurate sub egida lui George Simion.

Dincolo de aceste manifestări ale Alianței AUR, republicanii conduși de Marian Cucșa au avut o activitate intensă în toate județele țării. Iar liderul Republicanilor a vorbit în spațiul public despre noua trădare a românilor de către actuala conducere a țării. Acesta a lansat un atac dur împotriva condiționării aderării României la Schengen prin primirea de imigranți afgani și sirieni.

Am acceptat destule condiții din partea statelor vest europene pentru un drept al nostru. De fiecare dată, au mai inventat câte un motiv pentru a ne ține în afara Schengen. Și au reușit mereu, pentru că am avut niște marionete de paie în fruntea statului român. Acum, Ciolacu și Iohannis, PNL și PSD sunt capabili să înfăptuiască o nouă trădare a românilor. Pentru că a accepta cote de imigranți pentru aderarea la Schengen asta înseamnă. Nu trebuie să semnăm niciun document sau condiții care nu sunt în interesul național al României și care, haideți să o spunem drept, pun în pericol siguranța cetățenilor români”, a spus Marian Cucșa.

Pentru republicanii maramureșeni, aceste întâlniri au fost importante, deoarece s-a legat echipa care conduce organizația județeană și au fost puse bazele unor colaborări mai susținute cu celelalte partide din Alianța AUR.

Au trecut  zile, săptămâni de multă muncă, în țară, în Diasporă, aici, la firul ierbii, cum s-ar spune. Maramureșenii sunt dornici să audă și lucruri pozitive. S-au săturat de toate aceste nenorociri, de scumpiri, de nesiguranța zilei de mâine. În toate întâlnirile avute, maramureșenii au fost categorici: Vrem un trai mai bun!

Iar problema Schengen este dureroasă pentru noi, cei din nord.  Se știe că mulți maramureșeni sunt plecați în alte țări pentru un trai mai bun. Toți vor să intrăm în Schenghen, dar nu oricum.

Așa că îi invităm alături de noi pe maramureșeni, pe băimăreni să putem impune o agendă politică pentru toți românii după alegerile de anul viitor. Trebuie să fim mulți să putem câștiga. Pot veni alături de noi în organizațiile de tineret, de seniori, în organizația de femei. Și, pentru că mai sunt câteva zile până la Sărbătorile Crăciunului și ale Anului Nou, doresc să le transmit maramureșenilor, băimărenilor multă sănătate, mult spor, o viață mai liniștită. La Mulți Ani!

Bunul Dumnezeu să ne aducă un an 2024 mai bun!”, a transmis Liviu Bechiș, președintele republicanilor maramureșeni.  

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.