• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 12 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 23 Decembrie , 2013

BRD şi HHC alături de copiii necăjiţi

Mai este puţin timp până de Crăciun şi cu toţii aşteptăm cu nerăbdare Sărbătorile pentru a trăi magia acestor momente alături de cei dragi. Crăciunul este însă şi un prilej minunat de a ne gândi la cei din jur şi a face o faptă bună. Copilăria ar trebui să însemne doar veselie şi joacă, dar sunt micuţi pentru care copilăria înseamnă multe eforturi şi o luptă permanentă pentru o viaţă normală. Din cauza sărăciei în care trăiesc, aceşti copii nu pot simţi bucuria Sfintelor Sărbători de iarnă şi a darurilor oferite de Moş Crăciun. Pentru mulţi, Moş Crăciun este doar un personaj de poveste, care a uitat de ei deoarece „mama nu are bani”.

 

În prag de sărbători, angajaţii BRD Group Societe Generale Baia Mare s-au gândit la aceşti copii şi au decis să ofere cadouri pentru 140 de copii din Programul HHC România de Prevenire a separării copilului de familie. Angajaţii au donat diferite sume de bani, lor li s-a alăturat şi managementul băncii, în total s-a strâns suma de 3.000 EUR.

Vineri, 20 decembrie 2013, la Teatrul de Păpuşi din Baia Mare, la ora 11,00, Moş Crăciun i-a chemat în jurul bradului pe cei 140 de copii pentru a le face o surpriză plăcută. Copiii au fost nerăbdători şi foarte emoţionaţi.

 

Prin această campanie s-a propus, pe de o parte, oferirea copiilor nevoiaşi prilejul de a se bucura de tradiţionalele daruri de Crăciun, iar pe de altă parte, s-a dorit ca mesajul campaniei să contribuie la dezvoltarea sentimentului de responsabilitate socială a persoanelor care pot să îi ajute pe semenii lor aflaţi în dificultate. 

 

HHC România mulţumeşte angajaţilor BRD Group Societe General Baia Mare, care au luat locul Moşului uituc şi au adus un strop de bucurie copiilor. Gestul lor este de admirat!

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.