• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 27 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 18 Martie , 2013

BOOKLAND te aşteaptă în Gold Plaza ca să ai cu ce!

A doua oprire pe harta BookLand este centrul comercial Gold Plaza din Baia Mare. Între 19 şi 31 martie, iubitorii băimăreni de carte sunt aşteptaţi cu oferte irezistibile la carte, muzica, film şi jocuri, iar evenimentele culturale se vor ţine lanţ timp de două săptămâni.

 
 

Ai cu ce te lauda?

 

Vino şi tu în Caravana BookLand, ca sa te înarmezi cu cele mai noi apariţii editoriale, care îţi vor face viaţa mai frumoasă şi conversaţiile mai interesante. 

 

„Gold Plaza a îmbrăţişat cu drag ideea revenirii Caravanei BookLand la Baia Mare. Pe fondul interesului centrului nostru comercial de a oferi clienţilor noştri o gamă completă de servicii şi produse, ne simţim onoraţi şi în acelaşi timp încântaţi să putem contribui la realizarea acestui proiect. Târgul de carte-muzică-film-jocuri este primul astfel de târg organizat de către centrul nostru comercial şi printre puţinele acţiuni de gen organizate în oraşul nostru. Sperăm ca va aduce un plus de culoare ofertei noastre, ca va fi primit cu mare interes de băimăreni şi nu în ultimul rând, sperăm să încurajăm astfel organizarea cât mai multor activităţi de gen pe plan local”.

- ne-a povestit Raluca Grebenisan, marketing manager Gold Plaza

 
 

„Anul acesta, BookLand va încerca să vină şi mai aproape de prietenii săi! Am reorganizat itinerariul Caravanei, am stabilit alte locuri de întâlnire, mai accesibile şi mai populare, şi am pregătit momente distractiv-culturale care să satisfacă pretenţiile tuturor vizitatorilor noştri: de la cel mai mic până la cel mai mare”.

Sorin Lucaci, PR Manager BookLand

 
 
Despre BookLand
 

Caravana BookLand este cel mai inedit targ de carte, muzica, film si jocuri, aflat la a 3-a ediţie, prezent pe parcursul anului 2013 în 19 oraşe din ţară, timp de 42 de săptămâni.

 

Conceptul BookLand este unul inovator, atât prin aria geografică de acoperire, cât şi prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeaşi umbrelă. BookLanderii sunt aşteptati cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale şi momente de excepţie în principalele centre comerciale din România, precum şi în cadrul librăriei on-line www.book-land.ro

Librăria online www.book-land.ro.
 

BookLand integrează şi librăria on-line – www.book-land.ro - portal ce oferă cele mai noi titluri, recomandări, promoţii şi oferte speciale în materie de carte, muzică, film, jocuri, cadouri şi birotică, fiind la dispoziţia vizitatorilor săi şi după ce Caravana BookLand a plecat către o nouă destinaţie.

 
 
PARTENERI
 

Le mulţumim pentru susţinere partenerilor media:

Presa locală:
emaramures.ro,

Graiul Maramureşului,

Gazeta de Maramureş,

actualmm.ro,
ziarmm.ro,
Info MM,
Sighet Online,

Informaţia Baia Mare,

Radio Transilvania,

Transilvania Tv
 

Presa Naţională: Prima TV & MagicFM, Hyperliteratura.ro, Eva.ro, Naţional-magazin.ro, Ziare.com, Niuzer.ro, Stirilazi.ro, Romaniapozitiva.ro, Copilul.ro, Renne.ro, Saptamana.com, Adevarul.ro, Ziarelive.ro, Edu-news.ro, Cefacemimi.ro, Visineu.ro, Constantaepress.ro, E-stireazilei.ro, Egophobia.ro, Ultima-ora.ro, Larevista.ro, Crisana.ro, mujer.ro, lyla.ro, 121.ro, 9am.ro, iqads.ro, tpu.ro, semnebune.ro,

vreaubilet.ro , tree.ro.

 
 

 

Pentru mai multe informaţii despre desfăşurarea Caravanei BookLand, oferte, promoţii, concursuri şi alte ştiri savuroase din lumea cărţii, te aşteptăm în comunitatea BookLand.  

Alătură-te şi tu cu un LIKE: https://www.facebook.com/targdecarte. 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.