• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 17 Iunie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 13 Decembrie , 2021

Bolt a ajuns în Baia Mare

Bolt, cea mai mare platformă europeană de mobilitate, a lansat, la începutul lunii decembrie, serviciile de transport la cerere în Baia Mare și Târgu Mureș. Compania ajunge astfel în 22 de orașe în România, în care utilizatorii pot cere curse prin aplicație și să ajungă la destinație rapid și accesibil.

Pentru a accesa serviciile de ride-hailing Bolt, utilizatorii trebuie să instaleze aplicația Bolt, pe care o pot descărca de pe Google Play, App Store sau HUAWEI AppGallery. Cristian Sălceanu, Country Manager Bolt România, a spus la momentul lansării: „După lansarea cu succes în Alba Iulia pe 1 decembrie, ne bucurăm că putem încheia anul cu alte două lansări, în Târgu Mureș și Baia Mare. Consemnăm astfel extinderea prezenței Bolt de la 6 la 22 de orașe, într-un singur an. Această expansiune accelerată a fost făcută posibilă de munca unei echipe extraordinare și a unei rețele dinamice de parteneri - șoferi și ope­ratori de transport - dar și de adoptarea entuziastă a serviciilor noastre de către pasagerii din fiecare oraș. Sperăm ca serviciile de transport la cerere să se bucure de aceeași primire bună și în cele două noi orașe”.

Pe toată perioada lansării, prețul curselor Bolt din Baia Mare și Târgu Mureș începe de la 8 lei, în funcție de categoria aleasă, iar pasagerii beneficiază de reduceri de până la 70%, în limita a 7 lei. Atât pasagerii, cât și șoferii au obligația legală de a purta permanent masca de protecție. Bolt le recomandă șoferilor săi parteneri să dezinfecteze mașinile după fiecare călătorie, iar pasagerilor să respecte re­gulile de distanțare socială și de igienă conform reglementărilor în vigoare.

În toate orașele în care sunt prezente serviciile de transport la cerere, utilizatorii au la dispoziție și platforma Bolt Business: un serviciu dedicat companiilor, care permite gestionarea eficientă a călătoriilor de afaceri. Astfel, cursele în scop de serviciu sunt mai rapide, mai accesibile și mai convenabile, companiile beneficiind de un management simplificat al costurilor de transport. Lansarea serviciilor de ride-hailing este o oportunitate pentru cei care își doresc o sursă de venit suplimentară și un program flexibil. Persoanele interesate se pot înscrie contactând direct compania pe e-mail la romania-driver@bolt.eu, unde vor primi informații cu privire la partenerii oficiali locali.

Pe lângă serviciile de transport la cerere pentru persoane și pentru companii, Bolt oferă servicii de micromobilitate, adică de închiriere de trotinete electrice, de transport de mâncare și de produse alimentare, prin aplicația Bolt Food și de livrare de produse alimentare și non-alimentare, prin Bolt Market. Bolt este superapli­cația europeană, cu misiunea de a face mobilitatea urbană mai accesibilă, mai sigură și mai durabilă. Bolt are 75 de milioane de utilizatori în 45 de țări din Europa și Africa.

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.